9.12.2013

Papupuu

Tein aiemmin papukuusia ja nyt niiden seuraksi valmistui tällainen papupuu. Tarvikkeina styrox-pallo, pieni saviruukku, sanomalehteä, kahvinpapuja, koristekiviä, pajunoksa, huovutusvillaa ja liimaa.

Neulahuovutin ensin styrox-pallon päälle ohuen kertoksen mustaa villaa, jotta valkoinen pallo ei näy. Sitten kiinnitin varreksi pajukepin sekä liimasin pallon päälle kahvinpapuja. Seuraavaksi "istutin" puun saviruukkuun sanomalehden avulla tiivistäen. Laitoin varulta liimaa ruukun sisäpuolelle, jotta sanomalehti pysyy ruukussa. Tämän jälkeen liimasin sanomalehden päälle koristekiviä ja ruukun reunaan rusettinauhan.


4 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea! Tosi kaunis puu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin tällaisen kuvan netissä ja pitihän sitä itsekin kokeilla ;-)

   Poista
 2. Aivan mahtava ja kaunis puu!
  Tuohan taitaa toimia jonkinlaisena `hajustimenakin`sillä oletuksella että jos kahvin tuoksusta vain pitää. Ei sillä, tuskinpa se kovin voimakkaan vahvasti kahvi nenuu tuoksuu, mutta kuitenkin.
  Sitä paitsi, näin pikkujoulu ajan ollessa meneillään tuohan voisi olla mitä parhain pikkujouluissa annettava lahja jollekin.- Vaikka sille omalle TOSI ystävälle ;)

  Miten muuten raahkit alkaa liimailla kahvinpapuja, eikös ne ole kuitenkin suhteellisen kalliita ne pussit?
  Tai sitten olet saanut lahjoituksena/löytänyt jostakin sellaisia, joita ei itse tahdo käyttää...

  Olen sanaton tuosta yksinkertaisen kauniista luomuksestasi!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä meillä mieto kahvintuoksu leijailee, mutta ei sen voimakkaampi kuin kahvinkeiton yhteydessä. Tein itsekin näitä lisää lahjaksi. Käytin kyllä ihan ostopapuja, mutta onnistuin löytämään melko edullisia papuja, vain reilut 6€ pussi. Tosin yhdestä pussillisesta tulee yli kymmenen tällaista puuta, joten kappalehinta jää kohtuulliseksi.

   Poista