6.1.2015

Tuunailuja

Ompeluhuoneen siivouksen yhteydessä löysin taas kadoksissa olleen alumiiniteipin, joten pitihän sitä toteuttaa siivouksen lomassa pari jonossa ollutta tuunausta. Siivoamiseen menee muuten yllättävän kauan aikaa, kun järjestelee kaikki sikin sokin menneet tavarat takaisin omiin laatikoihin ;-)


Joku blogituttavuus, en nyt enää muista kuka, oli ennen joulua tuunannut alumiiniteipillä pienistä saviruukuista joulukellot. Joulu meni jo, mutta onpahan ensi jouluksi valmiina. Liimasin rutattua alumiiniteippiä paloina saviruukkujen pintaan (myös sisälle) ja töpöttelin pintaan vähän patinaa mustalla akryylimaalilla. Sisälle iso kulkunen, ripustusnauha ja koristeeksi rusetti. Eniten aikaa kului maalin kuivumisen odotteluun.

Toisena tuunasin vanhan viinipullon peltikotelon, jossa oli kyljessä painetut kohokuvioetiketit. Purkin korkeus on reilut 40 cm ja halkaisija 10 cm.


Liimasin rutattua alumiiniteippiä paloina purkin kohokuvioiden päälle, töpöttelin päälle mustaa akryylimaalia, liimasin koristeeksi muutaman strassikoristeen sekä vielä ripaus kimalleliimaa. Purkista tuli todella hieno, vaikka itse sanonkin ;-)

6 kommenttia:

 1. Upeat tuunaukset, tuo alumiiniteippi on aivan mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne vastaavat kellot ollut sinun tekemät? Harmi, kun en muista kenen blogissa ne ennen joulua näin.

   Poista
 2. Mielettömän hienot. Tuo alumiiniteippi on minulla aivan uusi juttu. En ole koskaan kuullutkaan. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Liisa sitä samaa teippiä, jolla teipataan saunan eristeiden saumat. Omani ostin toki vasiten Biltemasta, kun sieltä sai halvalla. Valmis liima toisella puolen, joten on helppo laittaa melkein mihin tahansa.

   Poista
  2. No hitsi vieköön. Tuota täytyy kokeilla johonkin. Kyllä sitä varmasti meidän isännältä löytyy jostakin. Minä luulin, että se on jotakin askarteluteippiä.

   Poista
  3. Varmasti löytyy, ainakin jos on vasta tehty saunaremonttia ;-)

   Poista