2.6.2016

Tuunailuja terassille

Ennätin muutama viikko sitten pitkästä aikaa kirpparille ja löytyihin sieltä taas pikkurahalla tuunattavaa. Nyt on ensimmäiset tuunailutkin valmiina esiteltäväksi: metallilankakori ja lyhty.Euron maksanut metallikankakori oli alunperin sininen, mutta spraymaalikylvyllä siitä tuli muuhun terassin värimaailmaan paremmin sopiva. Tähtisilmä valkoisessa ruukussa koriin ja terassipöydän koristus on valmis.


Toisena tuunailin valkoista kynttilälyhtyä, josta oli yksi lasi rikki. Poistin kaikki lasit ja laitoin sisään vanhan korkean kurkkupurkin. Näin lyhdyssä voi edelleen polttaa kynttilöitä.Tosin tähän piti testata myös ideaa aurinkokennolyhdystä, joten poistin lyhdyn "hatun" ja laitoin Biltemasta ostetun aurinkokennovalisimen lampun tilalle.


Nyt lyhty valaisee terassilla ilman kynttillääkin :-) Tosin tuo Bilteman lamppu on aika heikkotehoinen, joten täytyy ehkä vielä vaihtaa se tehokkaampaan.

8 kommenttia:

 1. Kivoja kirppislöytöjä ja vielä kivempia niistä tuli kun tuunasit ne,
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein hyvää torstai iltaa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskun saa edullisesti ja pienellä tuunauksella jatkettua tavaroiden käyttöikää. Ja usein toisen romu on toisen aarre ;-)

   Poista
 2. Kirpparin löydöistä saa usein helpolla uutta ja kaunista.
  Tuo lyhdyn tuunaus on miusta ideana hyvä.
  Oikein mukavaa kesäkuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui olemaan kaapista löytynyt tyhjä kurkkupurkki juuri sopiva tuohon lyhtyyn, joten ei tarvinnut edes lähteä lasinkeräystä dyykkaamaan ;-)

   Poista
 3. Tulipa ihania tuunauksia kirpparilöydöistä. Minä en ole ehtinyt kirpparille aikoihin,kun on niin kiire tuolla pihalla. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harvakseltaan itsekään kirpparille ennätät. Hyvä jo kerran kuussa. Onneksi silloin aina tekee hyviä löytöjä.

   Poista
 4. Muuttuivat oikein edukseen! Hienoja löytöjä, minulla on jäänyt kirppiskierrokset aika vähiin viime aikoina, jospa sitä kesällä taas ehtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläpäin oli aiemminmonta hyvää kirpparia, mutta nyt on enää pari. Ja niilläkään ei meinaa ennättää käymään ...

   Poista