31.5.2016

Lisää t-paitoja

Pikkumiehen t-paidat ovat käteviä pikasurautuksia kiireiseen arkeen. Viime aikoina on ollut melko vähän aikaa ompelulle, kun pihahommatkin pukkaa päälle. Näin ollen, tapanani on olllut leikata useita vaatteita kerralla ommeltavaksi, jolloin ompelua voi sitten harrastaa vaikka muutama sauma kerrallaan, kun ei tarvitse muuta kuin istahtaa koneen ääreen ja ommella.

Ompelupöydällä on vielä muutama paita pinossa odottamassa ompelua, mutta tässä taas muutama valmis paita. Pikkumiehen ehdoton suosikki näistä on tuo Ryhmä Hau -paita, jonka trikoo on ostettu Jyväskylän kangaskaupasta.Myös Super Mario- ja Smurffit-kankaat on Jyväskylän kangaskaupan valikoimasta. Yksivärinen vihreä trikoo on tilattu varmaankin jo vuosi sitten jostain verkkokaupsta, joten en enää muista mistä. Resorit taisin ostaa myös Jyväskylän kangaskaupasta.


Ompelin jo talvilomalla itselle tuollaisen numerotunikan (kuva vain on jäänyt laittamatta tänne blogiin). Oman numerotunikan jämistä tuli vielä pitkähihainen samistelupaita pikkumiehelle. Tosin toiseen hihaan piti laittaa jatkopala.


Väri on muuten näissä pikkumisehen paidan kuvissa lähempänä oikeata. Sopivalla kohdistuksella ja tehostetikkauksella oikean hihan jatkopalaa ei edes juuri huomaa.


Olikohan tämä numerotrikoo Pehemiän vai Verson puodin valikoimissa ....?

4 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita oot pikkusille tehny.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein ihanaa tiistai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluisia nämä oli myös perheen pikkumiehen mielestä. Ja kiitoksia arvontakutsusta.

   Poista
 2. Mukavan näköisiä paitoja! Ryhmä hau taitaa olla aika monen suosikki tällä hetkellä, sen verran vauhdilla ne kankaat aina menee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, johonkin kauppaan oli juuri tullut uusia kuoseja ja mietin, että pitäisikö ostaa lisää. Toisaalta voi olla, ette innostu enää vuoden päästä ole sama ;-)

   Poista