8.5.2016

Uusia kaitaliinoja

Näin keväällä sitä innostuu itsekin pesänrakennuspuuhista ja tulee mietittyä kodin sisustusta uusiksi. Toisaalta piti päästä testaamaan uutta ompelukonetta, joten jyvä harjoittelukohde oli uudet kaitaliinat lipastojen päälle.


Kangas on hankittu jo joskus viime syksynä Ikealta ihan vaan sillä, että väri ja kuviointi miellytti ;-) Nyt tuosta paksusta puuvillakankaasta tuli kaksi kaitaliinaa. Kangasta jäi vielä reilusti jäljelle, joten siitä voi ommella vaikka tyynynpäällisiä tai lisää kaitaliinoja.


Näistä kuvista jo ehkä huomaattekin, että tuo kevään vihreä alkaa vallata meidän kotia mm. kynttilöiden muodossa. Näin ollen en voinut vastustaa, kun ohimennen poikkesin Pentikin myymälässä ja näin nämä kevään vihreät tyynynpäälliset ;-)


4 kommenttia:

 1. Uusi ompelukone pistää varmaan puhtia tikkaamiseen. Täällä on haaveissa myös uusi ompelukone...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, paljon parempi ommella kuin aiemmalla. Läksin itse asiassa ihan uutta konetta ostamaan, mutta kun mieleistä ei ollut tarjolla, niin päädyin uusvanhaan laatukoneeseen.

   Poista
 2. Kiva kuosi liinoissasi ja ihana keväiset värit kynttilöissä. Jooo, kyllä se pesänrakennusvimma näkyy meilläkin. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alkaa tosiaan olla kevättä rinnassa itselläkin ;-)

   Poista