18.12.2014

Joulukalenteri 18: Eläimellistä menoa ;-)

Joulu sen kun lähestyy ja minä eksyn ompelemaan kaikkea muuta kuin paketin täytettä. Joulukalenterin 18. luukusta paljastuu uusi pyjama.


Saapas nähdä kuinka villejä unia näin eläimellisessä pyjamassa näkee ;-) Ainakin tämä on hyvä lähestyvän joululoman pyjamabileisiin; veikkaisin, että ainakin meillä saattaa joululomalla vierähtää päivä jos toinenkin pyjama päällä laiskotellen ja akkuja ladaten.

Tilasin taannoin Kangasunelman tarjouksesta tuota Kirahvi-kuosia ajatuksena tehdä siitä tunika itselle, mutta eihän se sitten livenä näyttänyt yhtään passelilta tunikaan. No, tovin hauduttuaan kuosi halusi pyjamaksi. Pariksi valikoitui Jyväskylän kangaskaupasta ostettu turkoosi apina-kuosi. Molemmissa on tismalleen samat ruskean ja beigen sävyt.

Paita on mukaelma Onion 2035 -kaavasta ja housut Ottobren Clara-capreista pidennetty.

6 kommenttia:

  1. Vaikuttaisi juurikin hyvältä lokotteluasulta joulunpyhinä, kun ei ole kiire minnekään ja voi hyvinkin viettää päivää pyjamassa. Kiva kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä ei näytä ihan niin perinteiselle pyjamalle, joten ei tarvitse häpeillä, jos sattuu vaikka ovikellokin soimaan kesken lököilyn ;-)

      Poista
  2. hauska pyjama ja juuri sopiva ihan jouluna laiskotteluun ja pyjamabileisiin.Terv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä aiheutti pyjamatoiveita muissakin perheenjäsenissä, joten saan ommella muillekin uusia pyjamia ;-)

      Poista
  3. Aivan ihana pyjama,kyllä tuossa kelpaa hipsutella.

    Tytti

    VastaaPoista