24.6.2014

Ruuhkalla pukkaa ;-)

Täällä meikäläisen blogissahan meinaa olla kävijöitä jo ihan ruuhkaksi asti ;-) Taitaa olla ennätyksellinen viikko menossa, kun kävijöitä on ollut viikossa jo yli 5000!!! Hienoa, että olette kaikki löytäneet tänne - tulkaa toki toistekin.

Niin ja on ollut kiva lukea ja vastailla kommentteihin. Jättäkää toki muutkin puumerkki käydessänne...

Ensi viikolla alkaa kesäloma, joten kaikenlaista mukavaa puuhaa on luvassa. Jos kelit on liian hyvät, niin saattaa blogin kirjoittaminen jäädä poikien kanssa pihalla puuhatessa. Jos taas on kylmää ja sateista, kuten nyt juhannuksen seutuna, niin saatan lisäillä kirjoituksia useampiakin päivässä.


Vime päivät on kulunut LIEVÄN ompeluhulluuden pauloissa. Myös perheen pikkumies on ollut tosi ahkera ompeluapulainen, tosin myös vikkelä sellainen, joten kuvan ottaminenkin käy työstä. Aina kun olen levittänyt uuden kankaan lattialle kaavoittamista ja leikkaamista varten, niin pikkumies on käynyt kellimässä kankaan päällä ;-) Työhuonekin näyttää kaoottiselta, kun pikkumies on käynyt tutkimassa kaikki paikat. No, siivotaan ensi viikolla...

Ehkä tämä ompeluvimma pian laantuu, kun kankaatkin alkaa käydä vähiin - tosin lupasin käydä torstaina Kestovaippakaupassa "resoriostoksilla" ;-) Saapas siis nähdä, kuinka käy... Olkaahan kuulolla, niin tiedätte kuinka kauppareissusta selvitään.

1 kommentti: