26.6.2014

Uusia kankaita

Kävin juuri Kestovaippakaupassa ihan livenä ostoksilla ja pää on vieläkin pyörällä; olisin halunnut ottaa palan lähes kaikkia kankaita, mutta maltoin onneksi mieleni. Pääseehän tuonne pian uudestaan, jos tarve vaatii. Tällaisia nyt kuitenkin tarttui mukaan.


Raidalliset resorikankaat on huomisiin Tuunaa oma partiohuppari -talkoisiin ja lila tassukangas kaverille, joten omaan käyttöön jää vain aivan ihana turkoosi kuppikakkutrikoo, harmaa pöllötrikoo sekä mariininsininen tähtitrikoo. On siis varmaan pakko ommella vielä muutama tunika lisää ;-) Voihan noita tunikoita pitää myös talvella villatakin alla, joten käyttöön ne tulee ...

2 kommenttia:

  1. Odotellaan mielenkiinnolla, mitä sieltä tuleman pitää noista kankaista. Itse en ole kauheasti harrastanut ompelemista viime vuosina. No johtuu varmaan siitä, että mulla on niin paljon muuta tekemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on ompelukone myös seisonut melko toimettomana muutaman vuoden, mutta nyt intouduin taas ompelemisesta uudelleen. Aiemmin ompelin isommille pojille vaikka mitä vaatteita, mutta viime vuosina on jäänyt lähinnä verhojen ompeluun ja lahkeiden lyhentämiseen. Ehkä sillä nyt purkautuukin ompelupatoutumat pitkän kaavan mukaan ;-)

      Poista