Kangaskaupat

Ompelusta uudelleen innostuttuani googletin netistä kangaskauppoja, kun paikallisista kangaskaupoista ei oikein löytynyt mieleisiä kuoseja. Ajattelin koota tänne listaa löytämistäni kangaskaupoista sekä erilaisista verkkokaupoista, joista saa myös kankaita. Näin muistan ne itsekin kangashimon taas iskiessä ;-) Linkin perästä löytyy paikkakunta, jos olemassa myös kivijalkapuoti.


Jos tiedät hyvän kangaskaupan tai ihania kankaita myyvän verkkokaupan, niin kerrothan minullekin ;-)

16 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa nettikauppojen linkkejä yhteen paikkaan. Kurkistinkin muutamaan nettikauppaan ja huomasin, että Kestovaippakaupan linkki ei toimi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups, oli lipsahtanut neljäs tuplawee tuonne osoitteeseen. Nyt toimii! Lisäilen tuohon listaan nettikauppoja sitä mukaan, kun niihin itse törmään; tänäänkin olen lisännyt varmaan neljä uutta. Ei millään muista noita kaikkia kivoja puoteja ilman tällaista listaa :-)

   Poista
 2. Löysinpä muutaman kangaskaupan lisää ;-D Itsellä on kiinnostuksen kohteena erityisesti trikoo, college ja joustofrotee, joten valikoima painottuu hieman niillä ...

  VastaaPoista
 3. Loistava idea,mutta aika vaarallinen ;) Wenja Wekkuli ei enää muuten ole toiminnassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, tulee itsekin selailtua tuota listää liian usein ja kohtalokkain seurauksin ;-) Hyvä, kun muistutut tuosta Wekkulista. Poistin sen nyt. Itse huomasin taannoin, että he olivat lopettamassa (loppuunmyynti), mutta ilmeisesti en ole vähään aikaan nyt päässyt listaa tuonne loppuun asti, kun on tullut kangaskiintiö ja ennen sitä täyteen ;-)

   Poista
 4. Mahtava listaus kangaskauppoja! Muistin sinut, kun rupesin etsiskelemään K:lle sopivaa joustocolllari-kangasta jumpsuitiin. Täältähän se löytyi.. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että tästä listauksesta on muillekin hyötyä. Itse tuskastuin aina muistelemaan eri kauppojen osoitteita, joten kokosin ne yhteen. Aika kattava alkaa jo tämä lista olla, kun en ole toviin enää törmännyt uusiin ;-)

   Poista
 5. http://kankaamo.com/ äkkiseltään en nähny tuota listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta. Kankaamo puuttui tosiaan vielä listalta, kun se avattiin vastaikään. Nyt sekin on listalla.

   Poista
 6. Ihana kun oot listannut näitä tänne! Kesäloma reissuja aatelinen mietin et olis kiva jos olis kaupunki perässä ?

  Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsellä kävi sama mielessä, kun aloin myös suunnittelemaan kesälomareissua ;-) Täytyypä lisäillä sitä mukaan, kun poikkean verkkokaupoissa.

   Poista
 7. Olipa taas muuten moni kangaskauppa lopettanut toimintansa sitten edellisen listan läpikäynnin ;-(

  VastaaPoista
 8. Kiitos tästä listasta! Löysin kaipaamaani kilpikonnakangasta tosi nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä on muillekin iloa ;-)

   Poista
 9. https://www.laatukangas.fi/
  Trikoo- ja joustocollegekankaat lastenvaatteiden ompeluun suosituilta merkeiltä. Nopeat toimitukset!

  VastaaPoista
 10. Kiva kun olit koonnut nämä kangaskaupat yhteen. Meidän pitäisi myös trikookankaita tilata, pääsee ompelupuuhiin vielä ennen joulua. Jos ehtisi joululahjat tehdä valmiiksi! Varmasti joitain hauskoja värikkäitä kuviollisia kankaita tällä kertaa.

  VastaaPoista