20.9.2015

Pink roses

Voi kyllä olla, että nyt tuli liian hempeät; voikohan näitä edes normipäivänä pitää? Ainakin näiden luulisi kohentavan oloa, jos maailma muutoin kohtelee kaltoin. Ennätin siis viimein ompelemaan toisen alusvaatesetin.


Kankaana on Kestovaippakaupan Pink roses ja malli taannoiselta Make bra -kurssilta. Rintaliiveihin piti tietysti tehdä myös yhteensopivat pikkarit; tai oikeammin kahdet.


Kangasta oli jäljellä vain pieni pala aiemmin tehdyn tunikan jäljiltä, joten pikkareihin siitä riitti vain etumukseen. Yritin itse asiassa ostaa tuota lisääkin, mutta kangas oli tilapäisesti loppu myös Kestovaippakaupalta. Luonnonvalkoinen lycra, taitekuminauha ja muut tykötarpeet ostin Make bralta, niin sain pikkareihinkin samanväriset kankaat ja nauhat kuin rintaliiveissä.

Oli muuten yllättävän nopeaa tehdä tämä toinen setti. Taisi kaikkenensa mennä noin kolme tuntia. Tosin tein tuossa ajassa myös kahdet muut pikkarit, mutta niistä lisää kunhan saan niihin sopivat rintaliivitkin ommeltua.

15 kommenttia:

 1. Upeat! Ehdottomasti ilahduttamaan normipäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jatta! Näissä ei syksyn pimeyskään kyllä masenna ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Minä aloitin taistelun syksyn pimeyttä ja viimoja vastaan ;-)

   Poista
 3. Aivan uskomattoman ihanat ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ailakki! On todella mukavat päälläkin ;-)

   Poista
 4. Upeat! Tuolle kurssille olisi kyllä mahtava päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos ei tosiaan Make bra -kurssia muuten ole lähiseudulle tulossa, niin kannattaa koota 10 kiinnostunutta kasaan ja sopia kurssista suoraan Make bran Annelen kanssa. Näin pääsin itsekin kurssille mukaan.

   Poista
 5. Kaunis setti, kyllä näitä käyttäisin paljon, jos omani olisi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kyllä näistä itselläkin tuli suosikki ;-)

   Poista
 6. En voi ymmärtää että joku osaa oikeasti ommella tuollaisia! Hienot!

  VastaaPoista