22.4.2015

Askartelua se on tämäkin ;-)

Meidän partiolippukunnalla oli tänään kakkukisa. Leivottiin täytekakkuja oikein urakalla; oli muuten vähintään yhtä iso urakka syödä kaikki 11 täytekakkua.

Kakkukisan teemana oli metsäretki. Koristelu- ja täytekomponentteja sai olla maksimissaan kymmenen. No, meillä oli mansikkahilloa, omenahilloa, kookoskermaa, punaherukkamehua, sokerimassaa ja tummaa suklaata eli vain kuusi komponenttia. Niin ja kakkupohja oli ton-ton eli vehnätön, maidoton, soijaton ja gluteeniton.

No, me tehtiinkin tällainen aikuisempi toteutus: neitseellinen talvinen kuusimetsä, jossa puuterilumen pinnan rikkoo vain aamun hämärässä liikkuneen pupujussin jäljet.


Oli muuten todella kivaa puuhata 50 minuuttia neljän hengen porukalla. Tämä pitää ehdottomasti ottaa uusiksi ensi vuonna; kyseessä siis orastava perinne. Kakkumme päätyi tiukassa kisassa yhden pisteen erolla kakkoseksi ;-)

6 kommenttia:

 1. Upea kakku, tuollanen kisa on taatusti hauska ja maukas, jatkakaa ihmeessä perinnettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakku oli myös maukas ja paikalla oli 50 innokasta konditorinalkua, joten perinne jatkuu varmasti myös ensi vuonna. Ideoitiin jo samalla kokkisotaa syksylle ;-)

   Poista
 2. Ihana kakku! Mistä nuo kuuset on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuuset on tehty sulatetusta suklaasta.

   Poista
 3. Siis upea kakku ja onnittelut hyvästä kakkossijasta :) Liisa

  VastaaPoista