1.4.2015

Taas messuilla

Olinpa taas viikonloppuna messuilla. Nyt vuorossa olivat kädentaito-, antiikki- ja hyvinvointimessut. Itseä kiinnosti tietenkin eniten kädentaitomessut ja niillä erityisesti käsityötarvikkeita myyvät esittelijät.


Onnistuin aloittamaan messukierroksen siten, että melkein ensimmäisenä tuli vastaan Indie fabrics -tiski ihanine PaaPiin, Käpysen, Neenuskan ja Ikasyrin kankaineen. Meinasi messubudjetti kulua heti alkuunsa, mutta onnistuin kuitenkin lopulta valisemaan vain osan houkuttavista kankaista. Noista kelpaa taas surruutella tunikoita ja mekkoja kesäksi sekä ensi syksyksi.


Tarttui messuilta mukaan vähän muutakin, kuten 3D-korttien kuva-arkkeja, askartelulastuja, etnisiä puuhelmiä, isoja leivosvuokia, kangasnauhaa sekä isoja leimasimia. Noista askastelulastuista oli tehty aivan ihania kukkia mm. kransseihin, joten ne lähti mukaan ihan heräteostoksena. Täytyy jossain välissä kokeilla noita itsekin. 

Oli huvittavaa huomata, että onnistuin viillettämään useimman esittelypisteen ohi ihan vain pikavilkaisulla ja siten mukaan ei tarttunut mitään valmista. Olkapäällä tuntui istuvan "pikkutuunaaja" kuiskutellen koko ajan korvaan: "tuollaisen osaat tehdä itsekin" ;-) Toisaalta, ei nyt kyllä ollut tarvettakaan millekään erityiselle.

No, messuostoksilla tuli varmistettua ompelioosin jatkuminen sekä muutama uusi käsityöprojekti. Onneksi on luvassa  neljän päivän pääsiäisloma ihan vaan kotosalla ...

2 kommenttia:

  1. Wau, miten ihania löytöjä olet tehnyt! Odotellaan nyt sitten, mitä ihanaa taas saat aikaan. Hyvää pääsiäistä Leena! terv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Osa kankaista on jo leikattu :-) Askarteluillekin on nyt pyhinä aikaa. Hyvää pääsiäistä!

      Poista