25.3.2016

Suosikki t-paitoja

Kävin taannoin pikkumiehen kanssa Jyväskylän kangaskaupassa ja ostin valkopohjaista Minions-trrikoota ajatuksella ommella siitä pikkumiehelle paitoja. Pikkumies päätyi itse valitsemaan oranssia Minions-kangasta, joten ostin sitten molempia. Talvilomaviikolla poikkesin taas vetoketjuostoksilla ja mukaan tarttui Autot-elokuvasta Martti-kangasta. Martti on pikkumiehen ehdoton suosikki.

No, perus t-paitojahan näistä sitten piti ommella. Minions-paidat lähti jo pitoon. Martti-paidat jäi vielä odottamaan huhtikuun syntymäpäiviä.


Resorit (oranssi ja meleerattu farkku) ovat myös Jyväskylän kangaskaupasta. 

8 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja! Martti on kyllä hauska tyyppi, harmi kun meillä alkaa olla noita isojen poikien juttuja pienellä miehellä toiveena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Meillä on nyt Martti ihan ehdoton suosikki, toinen on Ryhmä Hau ;-)

   Poista
 2. Todella hienoja - ja hyvin tehtyjä - paitoja - varmasti suosikkivaatteita pikkuihmiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkumies tykästyi t-paitoihin, joten sellainen on päällä koko ajan; myös yökärihaalarin alla, joten näille on käyttöä.

   Poista
 3. Olet sinä Leena niin taitava ja ahkera ompelijanakin. Kivoja paitoja pikkumiehelle. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tänään on itse asiassa pikkumiehen syntymäpäivä ja hetihän se piti Martti-paita saada paketista päälle ;-)

   Poista
 4. Tosi kivoja paitoja kaikki.
  Tuuppa käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On viime aikoina jäänyt visiitit muiden blogeihin hävyttömän vähälle, mutta täytyy ryhdistäytyä ja käydä katsomassa muidenkin tuotoksia ;-)

   Poista