5.9.2016

Tiskirättejä

Siivosin kesälomalla työhuonetta ja järjestelin mm. lankoja laatikoihin pölyltä suojaa. Tuli siivotessa todettua, että Novitan Bambu-lankoja on kertynyt melko reilusti ;-) Näin ollen päädyin sadepäivien ratoksi virkkaamaan erilaisia tiskirättejä.


Testasin mm. korinpohjamallia, vohvelikuosia, viuhkaa ja punosmallia. Tietenkin piti virkata myös isoäidin neliöitäkin ;-)


Viimein muistin, että kirjahyllystähän löytyy tämä Sarah Hazellin Virkkausmallien käsikirja, josta löytyy 200 virkkaumallia. Ostin kirjan joskus taannoin käsityömessuilta.


Noista lukuisista vaihtoehdoista valikoin sopivia, ilmavia malleja ja tiskirättejä syntyi kuin sieniä sateella.


Virkkasin jokaista mallia ja väriä aina parin, kun ajattelin antaa näitä myös tulevana jouluna joululahjaksi - jos siis näitä on enää siinä vaiheessa käyttämättömiä jäljellä ;-) Perheenmiesväkikin tykästyi näihin, kun niiden hankausteho ja imukyky on todella hyvä. Vielä on muutama kerä lankaa jäljellä, joten syksyn sadekeleillekin on vielä tekemistä ;-)

4 kommenttia:

 1. Nämä ovat niin kauniita, että mulla kestää aina hetken, ennen kuin maltan ottaa lahjaksi saatuja käyttöön :) Kivoja settejä on kyllä antaa lahjoiksi. Pitäisköhän pari kerää hankkia ja virkata menemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy myöntää että vähän ehkä hurahdin näiden tekoon ;-)

   Poista
 2. Oletpa ollut ahkerana noiden tiskirättien kanssa. Kivoja onkin antaa lahjaksi. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Sateisena kesänä ennättää virkata sadetta pidellessä ;-)

   Poista