15.11.2016

Välke-kranssi

Käsityöpiireissä on parhaillaan menossa jonkun sortin kilpavarustelu, kun kaikki tekee taas urakalla joululahjoja. Äkkiseltään sanoisin, että pari suosituinta tuotosta taitavat olla suodatinpussikranssit ja paperinarukranssit. Itse tein aiemmin jo suodatinpussikuusia, joten nyt oli paperinarukranssin vuoro.


Ohje tähän kranssiin löytyy mm. Punomon sivuilta. Itse käytin tähän pelkästään valkoista paperinarua ja -lankaa, mutta voisi tuon tehdä monivärisenäkin.


Lisäsin kranssiin myös leveästä paperinarusta tehdyn ruusun sekä muutaman lehden.


Moni on lisännyt kransseihinsa myös valosarjoja. Itse olin alkuun sitä mieltä, että ne ovat kamalia, mutta pitihän sitä kuitenkin kokeilla.


Ei tuo nyt lopulta niin kamala olekaan. Ehkä nähdyt kuvat vain ovat vääristäneet mielikuvaa. Taitaa saada valosarja jäädä kranssiin ainakin toistaiseksi.

Seuraavaksi täytyy lähteä käymään spray-maalikaupassa, jotta saa seuraavat projektit viimeisteltyä...

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva, täytyykin laittaa vinkki korvan taakse. Itsellä vielä suodatinpussihommat kesken, vielä pari sellaista tarkoitus tehdä. Ehkäpä sitten sen jälkeen voisi testata tätä paperinaruhommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita näistä kyllä tulee, mutta sormet on kovilla noiden paperinarujen aukomisessa ;-)

   Poista
 2. Kaunista, mutta kovan näpräämisen tulosta. Omani jäi vaiheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, sormet on kovilla, mutta itsekin teen vaiheittain. Seuraavaan on jo paparinarut avattu ja leikelty. Nyt pari päivää lepuutellaan sormia ennen sitomista. Sain tuota ensimmäistä tehdessä rakon sormeen juuri sitomisvaiheessa ;-)

   Poista
 3. Minäkin tein joku aika sitten tuon kranssin, tosin hieman eri väreillä. Hieno on kyllä tuo valkoinen. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsellä tekisi mieli tehdä vielä punainen kranssi vihreillä "lehdillä", mutta saas nähdä milloin ennättää toteuttamaan idean.

   Poista