13.11.2016

Jouluisia tauluja

Kaappeja kaivellessa tuli vastaan kolme joskus vuosia sitten Ikeasta ostetua taulunkehystä. En enää muista mitä ideaa varten nämä aikoinaan tuli ostettua, mutta nyt tuli uusi idea. Oikeastaan idea tuli siitä, kun tuli ostettua Bistron liitutaulutusseja ja niitä piti päästä testaamaan. Tussit sopii myös lasille, ja jälki on helposti pyyhdittävissä pois.


Taulun taustalle ensin pala tapettia, lasin alle kourallinen kulkusia ja lasiin teemaan sopiva teksti.


Ensimmäiseen tauluun laitoin musta-valkoista kukkatapettia ja tekstiksi "Jingle bells".


Toiseen tauluun kaivelin tapettivarastosta hopeanhohtoista tekstitapettia. Tekstiksi valikoitui "Jingle all the way".


Kolmanteen tauluun valikoitui harmaa-valkoruudullinen tapetti sekä tekstiksi "Let it snow", Värivalikoima selittyy varmasti sillä, että taulujen paikaksi tuli eteisen seinä, jossa on Vallilan harmaa-valkoraidallista tapettia.


Kulkuset asettelin lopulta vuorotellen vasempaan ja oikeaan kulmaan laittaessani tauluja päällekkäin seinälle. Kulkusia on vuosien saatossa kertynyt mm. Tiimarin jäämistosta (punakirjavat) sekä kulkuskranssista (valkoiset), jonka ostin parilla eurolla muistaakseni Anttilan poistokorista nimenomaan askarteluja varten. Kranssissa oli varmaankin 50 kulkusta.

Joulun mentyä tuonne lasin välikn voi laittaa vaikka pääsiäiskoristeita tai silkkikukkia ja korvata tekstit keväisemmillä laulunsanoilla. Taustan tapetit on näissä itse asiassa ajattomia, joten ne menee ympäri vuoden ;-)

4 kommenttia:

  1. Tulikin ihanat taulut. Kekseliästä. Ja teemojan voi vaihdella vuodenajan mukaan. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Itse lähinnä tässä harmittelen, että miksi en keksinyt tätä ideaa aiemmin ;-)

      Poista