24.2.2015

Bodytehtailu jatkuu

No niin, nyt joutaa meikäläisen bodytehdas toviksi kiinni. Aikaisempaa laskelmaa täytyy sen verran korjata, että tehtaan liukuhihnan saldo on lopulta 12 bodya ;-)


Hyvin sai tilkkuhyllyä hävitettyä näiden teossa, joten nyt voi alkaa suunnittelemaan uusia ompeluksia kokonaisista kankaista. Täytyy tosin todeta, että pikkumiehelle ei kyllä taas toviin voi ommella mitään, kun kaappiin jäi reilusti vaatteita vielä kokoinventaarion jälkeenkin. Kesävaatteitakin on jo odottamassa, joten pikkumiehen pitää taas kasvaa reilusti, jotta äiti pääsee ompelemaan :-)


Tässä vielä erikseen yksi body, johon piti päästä kokeilemaan uusia kangastusseja. Lammasta värittäessä tuli mieleen, että todennäköisesti kangasväri tai -liidut olisivat olleet kätevämmät. No, tämä oli vasta ensimmäinen kokeilu, josta voi vain ottaa opiksi.

Nyt sitten loppuviikoksi muiden ompelusten pariin. Perheen juniori tilasi uusia pikkareita ja kalsareita. Saa nähdä kelpaako mikään jo kaapista löytyvistä kuoseista vai joudutaanko vielä käymään kangasostoksilla. Lisäksi pääsen toteuttamaan myös omia uusia malleja ... Jess!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä pienen miehen kelpaa näin ihanissa bodyissa puuhailla! Hellyttävän ihana lammas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Näistä tuli kyllä tosi kivoja :-)

   Poista
 2. Toi lammasbodi on sitten ihana,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä huomasitkin, niin idea lampaaseen tuli tuosta selkäpuolen ja hihojen lammaskuosista. Täytyy kokeilla pian piirtää jotain muutakin ...

   Poista