27.2.2015

Ompelumaratoni jatkuu

Talviloman viettäminen kotona on ihan hyvä vaihtoehto silloin kun haluaa ommella ;-) Alkuviikosta ompelin urakalla perheen pikkumiehelle bodeja. Nyt pääsin omien ompelusten pariin. Uusimmassa Ottobre Woman -lehdessä (2/2015) oli monta kivaa mallia, joita piti päästä kokeilemaan.


Ensimmäisenä valmistui Optic Flowers -mallilla tunika. En tosin ihan ohjeen mukaan tehnyt tätäkään vaan tein taskut yksinkertaisena, pidensin helmaa muutamalla sentillä ja kauluksen sekä taskunsuut kanttasin pitsikuminauhalla.


Kuosi on näin talven tummavoittoisten ompelusten jälkeen vähän liiankin pirtsakka, mutta kesää kohdenhan tässä mennään. Kangas on Pehemiältä tilattua Pulmu-joustocollegea. Kangasta jäi ohjeenmukaisesta mitasta sen verran yli, että testasin samalla Ottobren kestotilauksen tilaajalahjana tullutta Creative workshop 303 -kaavaa, tosin hihattomana. 


Näkyy olevan paljon piukempi malli kuin muut OB:n kaavat, mutta pidettävä kesätoppi tuli tästäkin. Tässä kanttasin kauluksen ja kädentiet valkoisella pitsikuminauhalla.

Ompelumaratoni jatkuu vielä muutaman päivän, joten pääsen varmaan vielä niihin juniorin tilaamiin boxereihinkin; varsinkin kun ennätin eilen Jyväskylän kangaskaupalle ostamaan leveää boxerikuminauhaa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti