10.2.2015

Haastetta pukkaa

Liisan kotona -blogin Liisa haastoi minut mukaan 7 kysymystä -haasteeseen, joten seuraavassa vastauksia Liisan esittämiin kysymyksiin.

1. Salainen pikku paheesi?

Tämä on helppo: ehdottomasti tumma suklaa :-) Kaapista pitää aina löytyä tummaa suklaata tai tämä nainen on äkäinen.

2. Lemppari tv-ohjelma?

Jaahah, tämäpä onkin vaikeampi. Vaikea sanoa yhtä, sillä tykkään katsoa erilaisia sisustus-, tuunaus- ja puutarhaohjelmia. Tällä hetkellä tv:ssä pyörivistä ohjelmista suosikkeihin kuuluvat mm. Grand Designs, Saran sisustusvinkit ja Unelmakoti. Ja koska viihdettäkin pitää olla, niin lisäisin tuohon myös muutaman sarjan, kuten Holmes, Bones ja Castle.

3. Ihanne lomakohteesi-onko se suomessa vai ulkomailla ja mitä odotat lomaltasi?

Ihanne lomakohteita on useampi: Sveitsi/Lugano, Ranskan Riviera ja Italia/Rooma. Olen noissa kaikissa käynyt jo useita kertoja, mutta silti voisin käydä niissä vaikka kuinka monta kertaa.


Näkymä Luganojärvelle


Nizzan rantabulevardi


Colosseum Roomassa


4. Mikä on turhin väline/kone keittiössäsi ja miksi?

Popcorn-kone ;-) Juu, meillä on ihan oikeasti popcorn-kone; tosin lahjaksi saatu, mutta silti ... Jälkikasvun mielestä tuo on tosin varmasti yksi keittiön parhaimmista laitteista, mutta itse pärjäisin varsin hyvin ilmankin.


Popcorn-kone ;-)


5.Mieluisin vuodenaika ja miksi?

Kyllä mieluisin vuodenaika on ehdottomasti kesä; eikä vähiten siksi, että tuolloin on yleensä lämmintä. Kesään kuuluu paitsi rentouttava kesäloma, niin myös paljon ulkoilua, mökkeilyä, retkeilyä, löhöilyä ja puutarhahommia. Tuossa tuli jo monta hyvää syytä ;-)

6. Inhottavin kotiaskare?

Inhottavin kotiaskare? Tuota, tuota ... Ei nyt heti tule mieleen edes mitään oikeasti inhottavaa kotiaskaretta, mutta monta sellaista kyllä löytyy, joita mielellään lykkää myöhemmäksi. Tällaisia ovat mm. ulkoikkunoiden pesu (ne kun yleensä ovat ihan mielettömän likaisia), saunan pesu (kun pitää joko purkaa lauteet tai kontata niiden alla) ja puhtaan pyykin lajittelu (koska jälkikasvu tuppaa ruttaamaan pyykit aina narulta läjään, kun itse viikkaisin ne suoraan kuivaajasta tai narulta kaappeihin).

7. Mitä meikkituotetta ilman et voisi elää?

Tämä on helppo :-) Ei ole mitään sellaista, mitä ilman en voisi elää. Olin aiemmin pahasti allerginen suurimmalle osalle meikkituotteista, joten en käyttänyt niitä juuri ollenkaan. Nykyisin onneksi löytyy jo sellaisiakin tuotteita, joita pystyn käyttämään. Aiempi käyttöhistoria huomioiden, voin edelleenkin lähteä kylille ilman meikin hiventäkään, vaikka useimpina päivinä jotain yleensä sipaisenkin naamavärkkiin.

Lopuksi pitäisi vielä kehittää seuraava haasteen saaja ja hänelle 7 kysymystä.

Haasteen saa Mumintalo-blogin Helena ja kysymykset kuuluu seuraavasti:

1. Lempiharrastuksesi?
2. Bravuuri ruokasi?
3. Viime vuoden kohokohtasi?
4. Kaunein tekemäsi käsityö?
5. Visaisin/haasteellisin tuunauskohteesi?
6. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? ;-)
7. Mistä läheisesti ovat sinusta kaikkein ylpeimpiä?

2 kommenttia:

  1. Kiitos Leena, että otit haasteen vastaan. Grand designia minäkin katson mielelläni. Tuo Nizza on vielä kokematta ja sinne haluan vielä lähteä. terkuin Liisa

    VastaaPoista
  2. Oi ja voi- ihana haaste jälleen kerran <3 Koppi otettu. Nyt työkiireitä ja viikonloppuna pienet ihmiset yökylässä, mutta vastailen,kunhan ehdin!

    VastaaPoista