22.11.2012

Villasukkarock

Aloitetaanpa tuotosten esittely vaikkapa tämän syksyn villasukkamallistolla. Syksyn aikana on tullut jo neulottua kahdeksat sukat, yhdet lapaset ja yksi pipo. Sukkia ovat saaneet niin oma perhe kuin sukulaiset ja kaveritkin. Täytyy sanoa, että nuo Novitan valmiiksi värjätyt raita- ym. langat ovat aivan ihania, kun värin vaihtamisesta ei tarvitse huolehtia ja valmiiksi mietitty väritys syntyy itsestään.

Ensimmäisenä esittelyssä itselle, pojalle, kaverin tyttövauvalle ja kummipojalle (2v) tehty värimalli. Kuvassa sukka vauvakokona.


Seuraavana kummitytön sukat kokoa 32. Nuo tein Novitan raitalangan jämästä, joten sukkien kärjet on yksiväriset raitalangan loputtua kesken.


Uusia sukkamalleja etsiessäni törmäsin ns. junasukkiin. Sukkien tarina ja ohje löytyy esim. Merjan leivonta ja askartelublogista. Kuvassa junasukat vauvakokoisena värikkäästä langasta sekä samaa mallia soveltaen tehdyt vauvan lapaset.


Malli näytti niin kivalle, että nyt työn alla on junasukat kokoa 35. Lisäsin vain silmukoita ;-)


Vauvamallistoon tuli neulottua myös Novitan mallilla hattu. Malli löytyy Novitan sivuilta; toki koristelut on omaa käsialaa.


Luvassa on vielä monet muut sukat, sillä toimin suvun hovineulojana ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti