20.11.2013

Kynttilänjalka

Tajusinpa tuossa kierrätyskaupasta ostettuja kuppeja ja lautasia lajitellessa neulatyynyjä varten, että ostamani munakupit ovat juuri sopivan kokoisia paikallisen Puttipajan kruunuputti-kynttilälle. Kruunuputti on 34 mm paksu ja 34 cm pitkä kynttilä. Olen jo pitkään haaveillut noista kynttilöistä, mutta sopiva jalka on puuttunut. Puttipajan omat kruunuputtijalat on melko mitäänsanomattomia möykkyjä. Niinpä tuunasin vanhasta lautasesta ja munakupista kruunuputille jalan. Täytyy varmaan tehdä useampikin ;-)


Paloturvallisuuden vuoksi kynttilänjalan liimaamisessa ei kannata käyttää kuumaliimaa, sillä se ei aina pidä. Itse liimasin kynttilänjalan Pattex 100% -liimalla, joka sopii keramiikalle ja lasille.

4 kommenttia:

 1. Ihana! Sulla se ideasuoni kukkii, ja kukkii :D
  Kiitos!
  tuksu Wanhasta Mummulasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ;-) Itse asiassa olen vain hyvä googlettamaan ja etsimään uusia ideoita ...

   Poista
 2. Kiinnititkö munakupin jotenkin lautaseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsinkin tänään jo lisätietoja tuohon postaukseen tuosta kiinnityksestä. Laitoin munakupin alunperin kiinni kuumaliimalla, mutta liimaus ei oikein pitänyt. Näin olen ostin keramiikalle ja lasille sopivaa Pattex 100% -liimaa ja liimasin jalan sillä uudelleen. Tuo liima kestää myös kosteutta ja pakkasta, joten kynttilänjalan voi viedä vaikka terassille.

   Poista