28.11.2013

Piparimuottimobile

Tämänpäivän projektina on ollut piparimuottimobile. Tai no, ei nuo oikeasti ole piparimuotteja, vaan ananaspurkista tehtyjä korvikkeita ;-) Leikkasin tavallisen pienen ananaspurkin kolmeen renkaaseen, poistin pohjan sekä siistin ja viilasin reunat. Tämän jälkeen muotoilin renkaista perinteisen kukkapiparin, tähden, pupun, ukon, akan ja kuusen. Mobilen ristikon tein kuivasta pajusta. Koristeena rusetteja.


6 kommenttia:

 1. Hei Leena!
  Etsin jokin aika takaperin netistä akryylilangasta neulottuja pesimiä, ohjeita ja kokemuksia niistä.
  Silloin löysin sellaisen luvun Leenan käsitöistä, että se toimii.. Nyt en enää löydä sitä, tai paremmin sanottuna en pääse katsomaan sivustoa!
  Siinä oli kuvattu niin kivasti kokemuksia pesimestä.
  Olen markkinoinut tätä pesintä käsityöryhmälle, joka valmistaa myyjäistuotteita Etiopian aids orpojen hyväksi.
  Olisin lainannut kertomiasi kokemuksia kun monet vaikuttavat hieman epäluuloisilta niiden tehosta.
  Parhain terveisin Kirsti Tuusulasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsti, äkkiseltään en ole ihan varma, mitä tarkoitat pesimellä. Itselle tulee mieleen vain postaus tiskikukkasesta http://leenankasityot.blogspot.fi/2013/04/tiskikukkanen.html. En tiedä tarkoitatko tuota. Tuohon ei kyllä liity mitään tarinaa.

   Poista
  2. Tuli mieleen, että omani kanssa samannimisiä käsityöplogeja on muuten useampikin. Olisiko etsimäsi ollut jonkun toisen blogissa ...

   Poista
  3. Nyt vasta kiitän sinua vastauksestasi.
   On se ollut joku muu saman niminen. Laitoin silloin sen suosikkeihini kun sen löysin. Kun sitten palasin sitä katsomaan, koko blogi oli poistettu, vai oliko se vain "kutsuvieraille" muutettu sallituksi.
   Hyvää Joulua sinulle!

   Poista
 2. Hei taas!
  Kiertelin sinulle kirjoitettuani suosikeissani ja yllätys: se Leenan käsityöt avautui.
  Tässä kopioimani osoite http://leena.ukkolanakat.net/?p=481.
  Eli nimi on muuttunut Ukkolan akat -blogiksi. Etsimäni postaus on vuodelta 2009, en huomannut painaa sitä tarkemmin mieleeni, olisiko se ollut syyskuulta.
  Se on mielenkiintoinen juttu akryylilangasta neulotusta pesimestä. Olen myös neulonut sellaisen ja akryylilanka hankaa lempeästi likaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että etsimäsi löytyi ja kiitos vinkistä; täytyy ehkä itsekin testata tuota pesintä ;-)

   Poista