7.1.2014

Saippuapullo

Kävinpä tänään pitkästä aikaa tuossa lähimmällä kirpparilla ja sieltä tarttui mukaan 50 sentillä lasinen lumiukkopullo. Nettikeskusteluiden innoittamana tein siitä saippuapullon ;-) Pullon kierre oli ihan perusmallia, joten siihen kävi vanhan Palmolive-nestesaippuan pumppu. Musta silinterihattu oli pullon mukana, leikkasin siitä vain yläosan auki ja liimasin paikoilleen kuumaliimalla. Valkoinen saippuaneste oli tuohon ihan ehdoton ;-) Vielä pitää käydä ostamassa pidempi letku sisälle, jotta saippuat saa pois pohjalta asti.

6 kommenttia:

 1. Mistä hait letkua/millaista? Mua nimittäin ärsyttää, kun mun lempparisaippuan täyttöpullo on isompi kuin se alkuperäinen, joten alkuperäisellä pumpulla ei saa täyttöpullosta kaikkea! Jos sitä voisi jatkaa, sehän olisi bueno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä ennättänyt ostoksille, mutta ajattelin käydä autotarvikeliikkeessä kyselemässä (pissapojanletku) tai Etolassa. Tuttu oli saanut sopivaa letkua ihan perinteisestä huoltoaseman myymälästä, jossa myytiin autotarvikkeita.

   Poista
  2. Ai niin, kannattaa ottaa vanha letku mukaan, että tulee kerralla oikeankokoista ;-)

   Poista
  3. No eiks siit täyttöpyllost voi kaataa saiopuat siihen alkupräseen pulloon ni pääsee vähän helpommalla....

   Poista
  4. ^Tottakai varmaan vois mut eihän se ois yhtä hieno. Upea tuli :)

   Poista
  5. Idea oli nimenomaan tehdä hieno saippuapullo, joten siinä koko juju. Onhan noita kaupan muovipulloja joka lähtöön, mutta tämä on paljon hienompi. Nyt on pullossa myös pidempi letku, maksoi 60 senttiä metri ;-)

   Poista