3.1.2014

Pankki

Säilyketölkkiaskarteluiden lomassa tuli idea tällaisesta pankista, jonka juju on avattavassa pohjassa. Tarvikkeina pohjasta avattu säilyketölkki, tapettia ja spraymaalia.


Tein aluksi kolikkoaukon irroitettuun pohjaan. Tämän jälkeen liimasin pohjan takaisin paikoilleen ja maalasin hopeanvärisellä spraymaalilla pohjan sekä purkin yläreunan. Seuraavaksi liimasin "dollaritapetista" leikatun setelin kuvan purkin kylkeen niin, että kolikkoaukko jää yläpuolelle. Pohjan voi avata sitten, kun pankki täyttyy. Lopuksi lakkasin tapettiosan vielä mattaspraylakalla, niin kestää paremmin käytössä.


3 kommenttia:

 1. Moikka! Päädyin monen mutkan kautta blogiisi :) Tosi hyvä idea ja muutama kysymys tuli mieleen, että miten irrotit pohjan noin siististi ja millä teit pienen aukon keskelle? Näyttää tosi siistiltä, ainakaan meidän perus-purkinavaajalla tuskin saisi noin siistiä jälkeä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että viivähdit täällä ;-) Hommasin Tupperwaren purkinavaajan juuri näitä askartelujakin ajatellen, kun piti hommata uusi. Sillä saa purkit avattua tosi siististi, se leikkaa kannen siitä reunan taitteesta ulkopuolelta irti, joten lopputulos on todella siisti eikä terävää reunaa tule lainkaan. Avasin tässä purkin pohjasta ja liimasin takasin kiinni aukon teon jälkeen. Aukon tein Bilteman halpis "dremelillä", päihin ensin poraamalla reijät ja väli leikkuuterällä sekä viimeistely hiomaterällä. Kokonaisuudessaan parin tunnin homma ;-)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi ;)

   Poista