28.1.2014

Kirjalamppu II

Mä taisin ihan oikeasti hurahtaa tähän pöytälamppujen tuunakseen ;-) No selvennettäköön sen verran, että ennen näitä viimeaikaisia tuunausprojekteja, meillä ei ollut koko huushollissa yhtään pöytälamppua. Ei siis ole mitään ongelmaa sijoittaa näitä tuotoksia omaan kotiin. Vielä ei ole edes yhtä lamppua per huone, joten ei mitään hätää ;-)

Löysin viime viikolla kirpparilta eurolla oheisen lampunjalan, joten pakkohan se oli korjata talteen. Toiselta kirpparilta löytyi varjostin myös eurolla. Varjostimen päällystin tuttuun tapaan liima-vesiseosta käyttäen vanhan kirjan sivuilla. Kirjat ostin jo aiemmin kirpparilta erinäisiä askarteluja varten hintaan 0.10-2€ kappale. Kallein oli tuo "Kaipauksen aika", mutta piti saada juuri oikeankokoinen ja ruskeakantinen kirja tuon toisen kaveriksi ;-D Hintaa lampulle tuli taas noin 5€.


Päällimäiseksi valikoituneen kirjan kannet olivat jo niin haperot, että reikää poratessa kannesta repeytyi vähän liian iso pala. Mutta ei hätää, ei ole mitään, mitä ei voisi peittää virkatuilla kukilla ;-)

2 kommenttia:

  1. Hieno! Mullakin olisi juuri tähän projektiin sopiva lampun jalka tuolla odottamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minulla oli tällainen haaveena niin pitkään, että nyt kun viimein löysin tarvikkeet, niin innostuin tekemään useamman ;-)

      Poista