14.9.2014

Lisää bodeja ja velourtunika

No niin, nyt on tämän viikon ompelu-urakka valmis: loput valmiiksi leikatut bodyt ja tunika on ommeltu.


Ensimmäisenä valmistui Kangastukun leikkisistä apinoista leikattu lyhythihainen body perheen pikkumiehelle. Tummanruskea resori on myös Kangastukusta. Kaavana on edelleen Ottobren pitkähihainen Kisuliini-body, josta leikkasin hihat lyhyiksi. Kirkkaat painonapit ostin Kestovaippakaupasta.


Toisena kuosina on Kärkkäiseltä ostettu eläinkuosi tummanruskeilla resoreilla. Tämän viimeistelyn kanssa kävi vähän hassusti: pikkumies löysi liian terävät sakset ja nipsaisi reiän bodyn peppuun. Vähän aikaa piti miettiä vaihtoehtoja, mutta päädyin aplikoimaan reiän päälle samasta kankaasta leikatun possun pään.


Body on siis taas kunnossa ja pidettävissä ;-) Kolmantena ompelin itselle velourtunikan.


Velourkankaan Lovely Apples tilasin äskettäin Royal-tuotteelta. Kuosiin sopi yllättävän hyvin Hanhelilta tilaamani keväänvihreä resori. Kaavana on Ottobren Journal-tunika (2/2010) ja sen alusmekko. Yhdistin mallin tunikan hihat alusmekon etu- ja takakappaleeseen; en nimittäin halunnut tuollaista "tissistunikaa". Tosin tämä alusmekkokin on rintojen kohdalta melko väljää mallia, joten kaava sopisi paremmin hieman rintavammalle kuin mitä itse olen. 

Lisäsin malliin pitkät hihansuuresorit sekä päälletikatut pyöreät taskut, joiden suun kanttasin myös resorilla. Lopputuloksena on ihan pidettävä lämmin tunika. Vähän on ehkä jouluisen oloinen, mutta ei kait se haittaa ;-)

Huomenna voisi taas kokeilla uusia kaavoja ...

2 kommenttia:

  1. Hei! olet voittanut kimpsulikampsulin arvonnassa Verson puodin lahjakortin. Laitatko yhteystietosi osoitteeseen kimpsulikampsuli@gmail.com

    VastaaPoista