25.10.2014

Hyvän työreissun mitta

Stand up -koomikko Mikko Vaismaa totesi kerran erään koulutustilaisuuden alussa, että hyvän koulutuspäivän mittari on se, kuinka monet villasukat tai lapaset saa päivän aikana neulottua. No, tällä mittarilla tämä etelän lämpöön suuntautunut työreissu on ollut ihan hyvä: kahdet villasukat valmiina ja matkaa on vielä puolet jäljellä ;-)


Aloitin isompien villasukkien neulomisen esikoiselle (koko 42) koneessa matkalla Helsinkiin. Novitan 7 veljeksen viidakkolangasta neulotut sukat valmistui tänään aamulla. Lankaa oli kerässä juuri sen verran jäljellä, että siitä tuli myös perheen pikkumiehelle villasukat kokoa 23. Vähän on veljesten jalan koossa eroa ;-D Malli on mukaeltu junasukka.

Nyt on matkan neulekiintö täynnä, kun lanka loppui. Onneksi kuitenkin varasin mukaan myös toisen työn: isoäidin neliöitä vilttiä varten. Näin ollen huomenna jatketaan virkkauspuuhissa ... Harmi, kun en löytänyt riittävän pientä puista virkkuukoukkua, niin tätä työtä ei voi ottaa mukaan paluulennolle ...


2 kommenttia:

  1. Olen tässä käynyt koko blogisi läpi, ja ihastuin kaikkeen näkemääni.
    Niimpä jäin lukijaksikin.
    Nuo aikuisen junasukat on aivan huiput.

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Onhan tuota tullut kaikenlaista väkerrettyä. Nyt on lievä ompelioosivaihe menossa, mutta kyllä aina välillä muutakin tuppaa syntymään ;-)

    VastaaPoista