6.10.2014

Pipoja

Jälkikasvulta tuli viikonloppuna uhkavaatimus, että nyt on saatava heti pipoja tai heidän päät paleltuu. No, tämä äiti tarttui saksiin ja leikkeli pari uutta pipoa sekä puffan.


Ensimmäisenä syntyi juniorille turkoosi kääntöpipo. Toinen puoli on turkoosia tähtikuosia toinen puoli yksivärinen. Välissä on lämmikkeenä ja vähän tuulensuojanakin fleeceä. Juniori halusi tuollaisen lörppäpipon, joten fleeceä ei ole koko pipon matkalta. Kaavana sovelsin Noshin lippapipon kaavaa koossa XL lisäten korkeutta noin 8 cm lisää.


Toisena ompelin perheen teinille tuollaisen kääntöreunapipon. Tässä päälypuoli ja vuori on mustaa Kestovaippakaupan joustofroteeta ja välissä on tässäkin fleeceä. Kaavana sovelsin edelleen Noshin lippapipon kaavaa koossa XL+ eli reiluilla saumavaroilla ja käänteen verran korkeampana. Tässäkään pipossa fleece ei tule tuonne päälaelle saakka.

Puffan ompelin kaksinkertaisena tuosta ensimmäisessä pipossa käytetystä tähtitrikoosta. Kuvaa en tuosta puffasta enää ennättänyt tähän saamaan, kun se lähti jo käyttöön pihalle.

Vielä pitäisi ommella perheen pikkumiehelle uusi pipo, kun edelliset kokeilut eivät ole olleet oikein toimivia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti