22.10.2014

Reissuvaatteita II

Innostuin nyt sitten hyvällä tekosyyllä eli työreissulle ompelemaan lisää tunikoita.


Tämä Pikku piltin Sweet Candy -joustocollecesta ommeltu tunikamekko on varmasti liian lämmin Espanjan lämpöön, mutta kun lähtiessä on -10 astetta pakkasta, niin ei oikein voi kesämekkoja päälle laittaa. Onneksi olen myöhään illalla perillä Madridissa, niin on viileää ja ei ennätä hikeä pukata tässä omasta mielestäni onnistuneessa Onion 2035 sovellutuksessa. Tuota jättikaulusta mietin laitanko napit tai nepparit, mutta jätin vielä täysin auki ja halutessa voi laittaa tuohon vaikka rintaneulan ;-)


Toisen tunikamekon tein Marimekon ihanan laskeutuvasta ja ohuesta trikoosta. Tuo käy värinsäkin puolesta kesämekosta, mutta tein silti tähän piippukauluksen. Työreissu tulee pääasiassa vietettyä ilmastoidussa konferenssihotellissa, joten ulkona paahtavasta mahdollisesta helteestä ei pääse nauttimaan. Tosin loppuviikoksi ennustettiin "vain" +23 astetta, joten ei näissä mekoissa ihan hiki tule.

On muuten mielettömän vaikeaa pakata kesävaatteita matkaan, kun täällä talvi ja pakkanen tekee tuloaan. No, laukku on pakattu ja matka etelän lämpöön alkaa. On siellä kassissa hihattomia kesätunikoitakin ;-D

Jälkikirjoitus: Ilmastoidussa hotellissa on muuten kylmä; ei ole yhtään liikaa nämä 3/4-hihaiset tunikat. En ole vielä hakenut neuletakkia päälle, mutta mielessä on sekin käynyt ;-) 

4 kommenttia:

 1. Kyllä sielläkin on illat ja yöt viileät, joten myös muita kuin hellevaatteita mukaan. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun viettää koko päivän ilmastoidussa kokoustilassa, niin tulee vilu. Ensimmäisenä testattu tuo vihreä tunikamekko ja tuli mieleen jo hakea neuletakki päälle. Ulkona on varmaan lämpimämpi kuin täällä sisällä ;-)

   Poista
 2. Ihanat mallit ja nuo kankaat <3 Kiitokset vinkistä,lähden perjantaina reissuun ja olen pakannut vain muutaman hihattoman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellä oli reissussa vain yksi päivä, jolloin teki mieli laittaa kesävaatetta päälle, joten kannattaa pakata vähän kaikkea mukaan. Kelit on tähän aikaan vaihtelevia.

   Poista