2.10.2014

Laululintu-yökäri

Hypistelin jo useamman kerran Kestovaippakaupassa käydessäni heidän Laululintu-trikoota. Tällä viikolla tuota kangasta tarttui sitten mukaan ja tänään siitä syntyi itselle uusi yökäri.


Ompelulistalla on jo pidempään ollut itselle uusi yökäri; saisi tosin tehdä vaikka useammankin. Tänään viimein tartuin tuumasta toimeen, kun ei ollut enää mitään tekosyytä lykätä projektia. Paita on lyhythihainen Ottobren trikoopaita (2/2006) ja housut on tehty yhdellä suosikkikaavoistani eli Ottobren Claralla. Tein samalla kaavalla jo kesällä shortseja itselle ja kaverille sekä caprit. Nyt siis täyspitkät yökärihousut. Malli toimii tässäkin. Lahkeen sisäpituus on 80 cm.

Paidan trikoo on siis Kestovaippakaupasta ostettua Laululintu-trikoota. Myös kauluksen joustopitsi on Kestovaippakaupasta. Housujen tummanharmaa  trikoo taisi tulla myös samasta kaupasta. Tuota kaulusta jäin vielä miettimään, kun saisi ehkä olla hieman avonaisempi. Jälkeenpäin harmittelin myös sitä, että olisi voinut kantata kauluksen tuolla housujen trikoolla, niin olisi housut ja paita vielä selkeämmin samaa paria. No täytyy koenukkua yökäri ja katsoa sitten, muokkaanko kaulusta vielä.

Kauniita unia!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen yöasu :) Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kovasti tästä itsekin. Pitää varmaan tehdä toinenkin samalla kaavalla :-)

      Poista