6.10.2014

Tunikoita pukkaa ;-)

Mä en vaan voi lopettaa noiden tunikoiden ompelua. Aina vain löytyy toinen toistaan ihanempia kuoseja, joista vain on pakko ommella tunika. Toisaalta pidän noita tunikoita sekä töissä että kotona, joten ei noita vielä ole edes riittävästi ;-D Tai no, voisinhan minä tietysti pestä pyykkiä vieläkin useammin ja kierrättää muutamaa tunikaa heti pesusta päälle, mutta eiköhän tuo kaksi koneellista pyykkiä päivässä ole ihan riittävä määrä, joten ihan vielä samana iltana ei oma pyykki pyörähdä koneessa, kun on viiden muunkin pyykit pestävänä.

No, tällaisia Onion 2035 tunikoita syntyi viikonloppuna ...


Ensimmäisenä Kestovaippakaupasta (tai siis Jyväskylän kangaskaupasta) ostamani kukkakuosinen ja turkoosipohjainen joustocollege Kukat. Pähkäilin tuohon pitkään sopivaa resorin väriä, kun tuo limevihreä ei oikein ole ollut minun väri, mutta kun ei ollut muutakaan sopivampaa, niin kanttasin kauluksen ja taskunsuut tuolla Mussukoilta tilatulla resorilla. Ihan kiva tuosta tuli, kun ei tuota limevirheää ole enempää. Etu- ja takakappaleen leikkasin ilman poikkisaumaa, mutta ompelin etukappaleeseen kuitenkin Framilonia poikkisauman tilalle.


Toisena muuntui Noshin okrankeltainen Click-kuosi tunikamekoksi. Käytin lisänä yksiväristä ruskeaa trikoota, jolla kanttasin myös kauluksen ja taskunsuut. Tuo ruskea trikoo taisi tarttua mukaan Kärkkäiseltä. Mä olen tykästynyt myös taskuihin, kun minulla on ollut aiemmin aina sellaisia vaatteita, joissa ei ole ollut taskuja. Nyt teen taskut kaikkiin tunikoihin, kun tuo on niin helppoa.


Kolmantena tykästyin tähän hakaneulakuosiin. Taitaa olla oikein passeli kuosi tällaiselle ompelioosin vallassa hääräävälle :-D En vaan nyt millään muista, mistä tätä ostin (muistinpas, Mussukoiltahan tätä löytyi)... Hihat ja taskut ompelin yksivärisestä mustasta, Kangastukusta tilatusta trikoosta ja kanttaukset tein mustalla resorilla. Tähän versioon en muuten ommellut Framilonia tuohon etusauman kohtaan. Täytyy vähän makustella, miten tuo asettuu päälle.

Näillä tunikoilla on hyvä startata uuteen työviikkoon. Minkähän näistä laittaisi päälle työpaikan valokuvaukseen? Tosin kuvaajalta tuli ohje, että ei mustaa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti