10.5.2015

Holkkihihainen tunika

Viime viikkoina on ompelut jääneet harmittavan vähiin. On ollut liikaa kaikkea muuta puuhaa. Tänään oli äitienpäivän kunniaksi pakko jo päästä ompelemaan, joten pikasurautuksena syntyi holkkihihainen tunika.


Olen ihastellut muiden viime aikoina ompelemia holkkihihaisia tunikoita, joten piti kokeilla sellaista itsekin. Missään ei tietenkään tähän hätään ollut tarjolla valmista kaavaa, joten piirsin sellaisen itse yhdistämällä Ottobren holkkihihaisen Faded stripes -paidan (2/2015) kaavan Onion 2035 -tunikamekon kaavaan. Lopputuloksesta tuli ihan kiva, joten pitää varmaan ommella näitäkin lisää. Kankaana tässä on Nanson ohut ja hyvin laskeutuva trikoo, jonka tilasin taannoin Tyylimekosta. Kaula-aukon ja hihansuut kanttasin samasta kankaasta leikatuilla suikaleilla.

Hyvää äitienpäivää teille muillekin äideille!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Paulina! Tykkään itsekin sekä mallista että kuosista.

   Poista
 2. No on nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Minulla olisi tuota samaa kuosia myös punaisena. Tykästyin tuohon, kun tuo on minusta sellainen "aikuisen naisen kuosi" :-)

   Poista
 3. Hyvälle näyttää tämäkin tunika! Minustakin tuo kuosi on todella ihana, kaunis ja värienkin puolesta hieno. Punaisenakin kuulostaa hyvälle, jospa tänne blogiisi jotain ilmestyy sitten siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Täytyy varmaan sille punaiselle löytää taas uusi kaava; ei taida viitsiä ihan samanmallista tehdä ;-)

   Poista
 4. Ihana!Näitä on niin kiva ommella ja sait näemmä hyvän kaavan muokattua !

  VastaaPoista
 5. Ihana!Näitä on niin kiva ommella ja sait näemmä hyvän kaavan muokattua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sain niin hyviä vinkkejä, että tuli kerralla hyvä kaava :-)

   Poista