16.7.2015

Kekkoselle prenikat

Kaikkea sitä pääsee tekemään :-) Kaverit menee elokuun alussa naimisiin ja eilen vietettiin sulhasen polttareita. Koska hän sattuu olemaan politiikassa mukana ja kalju, niin kaverit kehitti hänelle tietenkin polttariteemaksi kaikkea edesmenneeseen presidentti Kekkoseen liittyvää.


Minulta kysyttiin ideoita presidentin prenikoiden tekoon. No mitäpä sitä ei kaverin polttareiden eteen tekisi. Onneksi löytyy varastosta kaikenlaista tarviketta. Tähdet syntyi tuikkujen foliokupeista sekä sopivan värisistä pullonkorkeista (musta, sininen ja punainen). Käätyihin piti ketju ostaa uutena, kun ei mistään löytynyt sopivaa ennestään. Ketjujen välissä on tölkkien nipsuja ja riipus on kultaisesta kahvipaketista sekä valkoisesta mehupullosta.


Kävihän se nuori "Kekkonen" illan aikana kotikylilläänkin Lepikon torpalla ;-) Siellä ne on prenikat paikoillaan. Kuva on napattu Lepikon torpan Facebook-päivityksestä.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan hauskat nuo rinikat, ja hauska idea polttareihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli sulhanen lähtenyt hyvin leikkiin mukaan ;-)

   Poista
 2. Tulipa ihan Kekkosen näköiset prenikat :D on sulla ideoita :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen idea tuli kyllä polttareihin osallistuvilta miehiltä, mutta käytännön toteutus ja materiaalien ideointi jäi minulle. Materiaalien hamstrauksesta on joskus hyötyä.

   Poista
 3. Tosi hauska idea polttareihin! Ja hienot on nuo prenikatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, "Kekkonen" pääsi polttari-iltana mm. vaalikiertueelle, hiihtämään, vieraisille Lepikon torppaan, kalastamaan ja tanssimaan kuten esikuvansa aikoinaan.

   Poista