9.3.2015

Panda-puku

Tykästyin taannoin Kangas-Kertun ihaniin panda-kuoseihin, kuten moni muukin ompelua harrastava. Kuosia löytyi sinisenä, oranssina ja keltaisena. Jahkasin tilaamista riittävän kauan, sillä viimein kangas tuli tarjoukseen ja edullisemmalla hinnalla ostin pätkät kaikkia värejä.

Minun ei pitänyt enää ommella perheen pikkumiehelle sopivia pitovaatteita, mutta pakkohan tuota panda-kuosia oli kokeilla. Tässä siis ensimmäinen panda-ompelus oranssista.


Laitoin Panda-kankaasta vain etu- ja takakappaleisiin sekä huppuun vaikka olisi sitä riittänyt myös hihoihin. Ehkä se olisi ollut jo liikaa. Laitoin hihoihin Jyväskylän kangaskaupasta ostamaani tummanharmaata joustocollegea. Samanvärinen harmaa resori on ehkä myös Jyväskylän kangaskaupasta; en muista varmaksi ;-) Hupun tein tähän yksinkertaisena ilman vuorta, sillä vuoritettuna hupusta olisi varmasti tullut suhteessa painava.

Mallina hupparissa on Ottobren Fearless Eagle (4/2014). Ohjeen mukaisessa hupparissa oli suorat hihat, mutta tähän laitoin resorit hihansuuhun. Lisäksi ohjeessa on hupussa nepparit, mutta en vielä laittanut niitä, kun pitää ensin sovittaa hupparia päälle, niin näkee sen, miten huppu asettuu.

Ompelin hupparin pariksi vielä  Mock Denim -collegehousut Ottobren saman lehden kaavalla. Housuista tosin jätin kaikki taskut pois ja laitoin lahkeisiin vähän tiukemmat resorit.

Panda-kangasta jäi vielä yhden paidan etukappaleen verran ja harmaata paidan loppuosien verran, joten ehkä surauttelen pikkumiehelle vielä toisen panda-paidan, tosin ilman huppua.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu, ja noissa on ihanan kirkkaat värit näin kevääksi: kirkas oranssa, murrettu sininen ja kirkas kertainen. Kaksi väriä jäi vielä odottamaan isompaa kokoa.

      Poista