19.6.2015

Juhannuskukkia

Päädyimme viettämään juhannusta kotosalla ja pitihän sitä aika saada jotenkin kulumaan :-) Sadekuurojen välissä ennätti pihallekin puuhailemaan ja aikani kukkapuskissa kykkiessä tuli idea. Meillä on nyt hieman erilaiset juhannuskukat - ja ennenkaikkea helppohoitoiset.


Pelastin jo viime kesänä mummolan romukuormasta vanhoja ruosteisia hevosenkenkiä. Mistä lie nuo mummolaan päätyneet, kun siellä ei ole koskaan hevosta ollut. Mietin pitkään mitä niistä tekisi, kunnes näin jossain netin syövereissä tuollaisen hevosenkenkäkukan. Yksi kukka ei kuitenkaan olisi näyttänyt miltään, joten piti kehittää jotain kaveriksi. 

Viimeksi mummolassa käydessä tarttui mukaan toinen kerä vanhaa piikkilankaa, joten se kukkapuskassa syntynyt idea oli piikkilankakukat. Tein siis ruosteisesta piikkilangasta pari kukkaa hevosenkengille kaveriksi ja nyt on kaikkien taiteen sääntöjen mukaan pariton määrä kukkia autotallin seinällä. 

Vähän on erilaiset juhannuskukat, mutta näillä mennään. Hyvää juhannusta kaikille lukijoille! Toivotaan, että se aurinkokin vielä näyttäytyy.

4 kommenttia:

 1. Upeat kukkaset, piikkilangasta on moneksi.:)
  Iloista juhannusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piikkilankaa jäi vielä, joten muitakin ideoita on vara kehitellä ;-)

   Poista
 2. Onpas teillä kauniit kukkaset seinällä! Piikkilankakeriä minullakin olisi odottamassa työstämistä, monet sydämet ja muut niistä tuli aikoinaan väännettyä. Hauskaa, joskin aika raskasta, puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Piikkilanka on tosiaan yllättävän jäykkää vaikka vanhaa onkin. Mummolassa olisi vielä pari kerää jäljellä, jos nämä loppuu kesken.

   Poista