14.6.2015

Vaatekaappi täynnä?

Tuskailin aikani täyden vaatekaapin kanssa, tai niin minä ainakin kuvittelin. Vaatekaapin hyllyt näytti aiemmin tältä ...


Hyllyiltä oli haasteellista löytää mitään, vaikka hyllyjen syvyys onkin vain 40 cm. Ajattelin jo, että nyt on luopumisen aika ja osa vaatteista vain on laitettava kiertoon. Mutta ei! Törmäsin netissä mahtavaan ideaan: katso vaikka! Nyt hyllyt näyttää tältä ja kiertoon lähti vain neljä liian lyhyeksi kutistunutta toppia.


Kaapissa on siis tilaa vaikka kuinka ;-) Mahtavaa! Ja aikaa vaatekaapin järjestämiseen meni noin pari tuntia.

7 kommenttia:

 1. Tätä ideaa pitää kokeilla, vaatehuoneeni on jo pidemmän aikaa kaivannut suursiivousta :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paidoille tuo toimii hyvin. Täytyy kehitellä jotain vastaavaa myös housuille ;-)

   Poista
 2. mahtava idea, tätä on kyllä kokeiltava kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainakin trikoovaatteet menee pieneen tilaan :-)

   Poista
 3. Näppärä konsti! Meillä on sellaiset vedettävät kori-systeemit vaatehuoneessa, niistä onneksi näkee hyvin, mitä siellä perällä on. Minun viikkaukset pelastaa äidiltä saatu Viikkari, niin turhakkeelle kuin se alkuun tuntuikin, niin pois en vaihtaisi. Aina saa täsmälliset ja siistit vaatepinot, sillä saa myös vaatteen litteämmäksi kuin käsin viikatessa. Näitä rullailuja harrastan minäkin lähinnä trikoiden osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kaikilla muilla perheenjäsenillä vedettävät korit. Itse luovuin sellaisesta perheen juniorin hyväksi, kun vaihdoimme vaatekaapit päikseen; junnun käytössä tämä kaappi oli vielä pahemmin sekaisin kuin itselläni aiemmin :-) Enpäs ole aiemmin törmännyt Viikkariin, mutta täytyypä tutustua.

   Poista
  2. Täytyypä vielä lisätä, että toinen kätevä tapa viikata paitoja on "japanese way of folding t-shirts". YouTubesta löytyy hyviä videoita aiheesta.

   Poista