12.6.2015

Kootut selitykset

Minulta kysyttiin pari päivää sitten, että mitenkäs minä en nyt olekaan vähään aikaan ommellut tai värkkäillyt mitään. No, on ollut vähän muuta puuhaa. Kesän tultua olen puuhannut kaiken liikenevän ajan puutarhassa. Siitä puolesta on vielä pari juttua tulossa, kunhan ennätän jutut kirjoittamaan. Toisaalta on ollut myös työkiireitä. Kaiken muun homman lisäksi sain eilen päätökseen viimeisimmän kouluttautumisurakan: olen nyt virallisesti työyhteisösovittelija. Pääsen siis jatkossa sovittelemaan muiden työpaikkariitoja ;-)


Ja jottei tässä nyt ihan laakereillaan ennättäisi lepäilemään, niin sain eilen jo vähän kaivatun yhteydenoton tulevalta personal traineriltani; kyllä luit ihan oikein ;-) Lähikuukausina on luvassa kunnon kuntokuuri, jonka taustapiruna on tällä kertaa armas työnantajani, joka päätti työn puolesta tarjota halukkaille kuntokartoituksen, personal trainerin palvelut sekä kunto-ohjelman. Nyt ei siis ole enää mitään hyvää estettä olla palaamatta kuntoilun pariin. Ihan ei taida tämä startti ennättää kesäksi kuntoon -teemaan, mutta jos vaikka lomien jälkeen jo olisi päästy hyvään vaihtiin.


Mitähän tuo personal traineri sanoisi näistä meidän juniorin parkour-telineistä? Meidän pihalla on siis moiset rakennelmat, koska juniorimme harrastaa parkouria ja kehittelee itselleen (ja kavereilleen) lähes viikottain uusia temppuratoja. Tässä on hyödynnetty rakennustyömaan aikaisia telineitä, joita ei ole saanut hävittää. En tosin itse taitaisi pysyä juniorin perässä, sillä sen verran ketterästi hän noilla telineillä keikkuu.

Onneksi ensi viikon jälkeen alkaa kesäloma, joten pian sitä ennättää taas puuhailemaan kaikenlaista muutakin ;-) Aurinkoista loppuviikkoa kaikille ja tervetulotoivotukset uusille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Wau, teillä on huippu työnantaja! Kyllähän se työntekijän hyvinvointi vaikuttaa työjaksamiseen, joten hyvähän siihen on panostaa. Sen mitä parkouria olen nähnyt, niin se näyttää tosi hienolta. Noilla vaan nyt sitten sinäkin temppuilemaan personal trainerin kanssa :). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sattuu tällä hetkellä olemaan lähes kaikki esimiehet himourheilijoita, joten se alkaa nyt näkymään meille muillekin ;-) Tosin hyväkuntoisena jaksaa varmasti paremmin vaikkei työ niin fyysistä olisikaan.

   Poista
 2. Onnea ja ihanaa, että on työnantajia, jotka haluaa panostaa työntekijöihin ja tietysti hekin voittavat ajan kanssa, kun työntekijät pysyvät terveenä. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Kyllä työnantajakin varmasti hyötyy, jos työntekijä jaksaa ja voi hyvin.

   Poista