25.7.2014

Apinoita taskussa

Ajattelinpa sitten ilahduttaa huomenna 6-vuotis synttäreitään juhlivaa kummipoikaakin omilla ompeluksilla. Tällä kertaa syntyi tällainen collegepuku, koko 128 cm.En meinannut eilen illalla malttaa mennä nukkumaan lainkaan kun innostuin tämän tekemisestä niin kovasti. Suunnittelimme juniorin kanssa sopivat värit kangaslaatikosta löytyneistä vaihtoehdoista. Sopivat kaavat löytyi Ottobre 4/2010 -lehdestä; tosin housut näytti mallikuvassa huomattavasti kapeammilta kuin mitä lopulta ovat. Toivottavasti eivät ole aivan liian leveät hoikalle pojalle.


Paidan etumus ja selkä on Kangastukusta tilattua turkoosipohjaista apinakuosia. Etuhihat on Kestovaippakaupasta ostamani ruskeapohjaisen tähtitunikan jämäpaloja. Takahihoissa on Eurokankaasta ostettua yksiväristä tummanruskeaa joustocollegea. Turkoosi resori on Kärkkäiseltä. Koristetikkaukset ompelin turkoosilla hunajakennotikillä.Edellisten housun taskujen ompelusta on mitä ilmeisimmin liian kauan, kun innoissani ompelin koristetikkaukset taskun suulle liian aikaisin; meinasi taskupussi unohtua kokonaan ;-) No, vähän purkamista, mutta hyvä tuli. Housun etutaskun sisällä on paidan etumuksen apinakangasta, joten kummipojalla on sitten aina apinoita taskussa. Housun sivulle tuli tähtinauha tähtitrikoosta, taakse taskut ja lahkeensuihin sekä vyötärölle resoria. Ottobren ohjeesta poiketen, ompelin vyötärölle Kestovaippakaupasta ostamaani vyötärökuminauhaa, jossa on kiristysnyöri mukana. Kiristysnyörin päihin kiinnitin Sinellistä löytämäni puuhelmet.

Täytyy vielä käydä hakemassa lahjapakettiin mukaan vähän legoja, ne kun on kummipojankin ykkössuosikkeja. Korttiin päätyi kummipojan toinen kestosuosikki, Angry birds. Hahmo on pikkumiehen paidan hintalappu, jonka kohoteippasin sellaisenaan punaiselle korttipohjalle.


Hyvää syntymäpäivää, Elias!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti