3.7.2014

Kääntökassi

Vähän on meikäläisellä pitkät piuhat, kun lampun syttyminen kestää monta päivää ;-) Johtuneeko kesälomasta vai tästä syksyisestä säästä. Tajusin vasta nyt, muutaman päivän myöhässä, että aiemmin tekemäni farkkukassi onkin kääntökassi.


Hehkutin aiemmassa postauksessa sitä, että kassiin ei tullut yhtään näkyvää saumaa. Olin iloinen jo tuosta tajuamatta lainkaan asian suurempaa merkitystä: kun kassiin ei tule sisäpuolellekaan yhtään näkyvää saumaa, niin silloinhan kassia voi käyttää molemmin puolin. No, tässä kassissa en ottanut tuota tietenkään suunnitteluvaiheessa huomioon, joten kassi on eläinkuosin puolelta kiva vain toiselta puolelta. Toisella puolella on tasku juuri kirahvin kohdalla ;-(

Täytyy muistaa tämä seuraavaa kassia tehdessä. Tosin en ymmärrä miksi tuokin pitää tehdä niin vaikeasti. Katselin ideaa olkalaukkua varten, niin kaikissa ohjeissa tuo kaksipuoleisuus tehtiin vaikeamman kautta, pujottamalla koko kassi kantokahvan läpi oikeinpäin käännettäessä. Miksi ihmeessä, kun homman voi tehdä helpomminkin, ompelemalla sopivan kohdan päälypuolelta, kuten tätä kassia tehdessä itse tein. No, aina voi oppia uutta ja helpompia tapoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti