23.7.2014

Pöytälamppu VII

Pöytälamppujen tuunaus jatkuu. Harmittaa, kun en ikinä innostuksessa muista ottaa lähtötilanteesta kuvaa. Tässäkin alkuperäinen lampunjalka oli aika karu: puupinnalla oleva sorvattu puumöhkäle, jossa oli aivan liian iso ja laajea varjostin.


Pohjamaalasin lampunjalan valkoisella spraymaalilla. Peitin puunvärisistä puuhelmistä rei'iät grillitikun pätkillä, liimasin ne kiinni ja hioin reunat siistiksi. Liimasin helmet lampunjalkaan ja maalasin kokonaisuuden valkoiseksi. Uusin lamppuun myös johdot sekä vaihdoin pienemmän lampunpidikkeen. Päälle vielä pienempi harmaa lampunvarjostin; sopisi tuohon tosin valkoinenkin varjostin ;-)

En tosin ole vielä ihan varma, onko tämä lamppu jo valmis. Jäin miettimään, että pitäisikö tuon lampunjalan olla korkeampi? Löytyisiköhän jostain sopiva puinen purkki tai kuljo, jonka voisi kiinnittää tuohon alle? Mallailin valkoisella muovikulholla ja se voisi olla parempi. No, pitää makustella...

2 kommenttia:

  1. Tänään taisimme juuri puhua puuhelmistä.. :) Tosi kivoja ovat nimittäin nuo puuhelmet tuossakin. Sellaista Aarikka-henkeä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, idea tähän tuli asuntomessuilta, jossa näin vastaavan design-lampun, liekö ollut Aarikan vai minkä. Tuli heti mieleen tämä odotteleva lampunjalka, jota piti ryhtyä tuunaamaan ;-)

      Poista