26.11.2014

Kestorättitehdas

Jouduin jäämään tänään kotiin pikkumiehen sairaanhoitajaksi: joku ihmeen vatsapöpö iski; illan oksetti ja nyt on ripuli. Täytyy toivoa, ettei tämä ole yhtä tarttuvaa sorttia kuin viimeviikkoinen flunssa, mikä kävi koko perheen läpi kestäen neljä päivää per nuppi. Koska pikkumies nukkui taudin takia yönsä tosi huonosti, niin hän on jo nyt nukkunut pari tuntia aamupäikkäreitä. Niinpä iskin kynteni tilkkulaatikkoon ;-)


Lopputuloksena on 25 uutta kestorättiä eri väreissä. Päädyin yhdistämään tietyn sävyiset kankaat keskenään. Kuvassa taitaa näkyä kaikki eri kuosivaihtoehdot; toinen puoli on aina jotain samaa sävyä, mutta eri kuosia olevaa. Kankaina on trikoota, joustocollegea ja joustofroteeta. Taisi mukaan tulla yksi velourkin. Rättien koko on noin kämmenen kokoinen tai vähän isompi; saa puristettua kuivaksi yhdellä kädellä. Koko ja muoto vaihtelee hieman käytetyn tilkun koon ja muodon mukaan.

Itse ei ehkä tarvita ihan näin montaa kestorattiä, joten tästä joutaa osa joko pukinkonttiin tai vaikka arpajaispalkinnoksi ;-) Täytyykin ottaa ensin itselle testiin yksi joustocollegerätti; toimiiko yhtä hyvin kuin joustofrotee ja trikoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti