2.11.2014

Sateenkaarijemma

Tilasin Verson puodista jännityksellä Sateenkaarijemma-nimistä joustocollegea. En ollut ihan varma tuosta väristä, oliivista. Kuosi osottautui lopulta ihan kivaksi, värikin on vähemmän oliivi kuin mitä pelkäsin.


Jyväskylän kangaskaupan yksivärisen mustan joustocollegen kanssa tuosta tuli todella kiva tunikamekko. Tein tähänkin tuollaisen vetoketjullisen jättikauluksen, jonka saa suljettua piippukaulukseksi. Koska varastossa ei ollut kuin tavallista vetoketjua (edellisessä käytin pitsivetoketjua), niin laitoin pieneksi piristykseksi punaisen vetoketjun. Taskunsuut kanttasin mustalla resorilla ja taskun sisukset on tuota samaa mustaa joustocollegea. Mallin pohjana jälleen luottokaavaksi muotoutunut Onion 2035 ;-)

4 kommenttia:

 1. Sinä se taiot toinen toistaan ihanampia vaatteita. Itsekin tykkään tunikoista ja niiden kanssa legginsit on tosi kivat :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liisa! Olen tehnyt näistä tunikoista polvimittaisia ja tarkoitus on pitää näitä paksujen sukkisten tai legginssien kanssa.

   Poista
 2. Olen ihastellut töitäsi. Ihanat mallit ja kankaat. Mistä löydät kankaat? Tuo nettikauppojen kangas myynti on melkoista kilpajuoksua....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen listannut tänne kotiin myös erinäisen listan kangaskauppoja, joista tilailen säännöllisen epäsäännöllisesti kivoja kankaita.

   Poista