2.11.2014

Poikien viikko

Ajattelin kerrankin osallistua blogihaasteeseen. Mallikelpoinen-blogissa on ollut koko lokakuun viikottainen blogihaaste ja minä lämpenin aiheelle vasta nyt, viimeisellä viikolla. Tosin haastekin oli tällä viikolla kaikkein osuvin: "Tällä viikolla tehdään jotain pojille, ikään katsomatta."Voitin muutama viikko sitten yhden raportin tätä vihreää Pätmän&Loisto -trikoota Muotoiluhuone Tuokion arvonnassa. Ajattelin ensin, että mitä minä tästä muka teen, mutta sitten tuli idea. Yhdistettynä musta-valkoraidalliseen Kestovaippakaupasta ostettuun trikooseen, Bätmän-paidasta tuli tosi kiva. Loisto-osasta on tulossa vielä toinen paita. Raportista riitti siis juuri ja juuri etu- ja takakappaleet kahteen paitaan. 

Kaavana on tässä paidassa Ottobren (4/2012) Little Lamp koossa 104 cm, mikä on vielä lievästi reilu meidän pikkumiehelle. Ajattelin kuitenkin aloittaa jo näin hyvissä ajoin seuraavan koon ompelun, kun pikkumies kasvaa vauhdilla. Puolitoistavuotiaan pikkumiehen koko on tällä hetkellä 92/98 cm. 

Itse asiassa leikkasin samalla vauhdilla ja samalla kaavalla kuusi muutakin paitaa, joten lähipäiviksi riittää vielä ommeltavaa ;-)

6 kommenttia:

 1. Ompa mukavan näköinen poikain paita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa täysleveässä ja noin 60 cm korkeassa kangaspalassa on siis vain tämä Bätmän-kuvio ja Loisto-kuvio, joten loogisinta oli sijoittaa tuo kuvio keskelle etumusta.

   Poista
 2. Kiva paita, mustavalkoinen sopii hyvin yhteen ja tuo ryhtiä paitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo värivaihtoehto oli ehdottomasti paras ;-)

   Poista
 3. Kivasti olet yhdistänyt musta-valkoraitaisen vihreään. Sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on aika pirteä yhdistelmä ;-)

   Poista