9.11.2014

Paitatehtailu jatkuu

Uskaltaisinko jo luvata, että nämä olisi viimeiset paitatehtailut tällä erää? Puolen metrin palasta Dinosaurus-digiprinttiä tuli lopulta neljä paitaa. Ja koska perheen pikkumies ei nyt enää noin montaa paitaa tarvitse, niin ajattelin tehdä koko serkusköörille samistelupaidat :-)


Nämä menee 6- ja 4-vuotiaille veljeksille joulupakettiin. Koot 116 cm ja 128 cm. 


Tästä pienempi jää meidän pikkumiehelle (98 cm) ja isompi toiselle 4-vuotiaalle serkkupojalle (116 cm). Käytin paidoissa Lillestoffin tummanvirheä-valkoraidallista sekä ruskea-valkoraidallista trikoota sekä jostain kesällä tilattua ruskeaa yksiväristä trikoota, joka silloiseen projektiin olikin väärän väristä. Tummanvihreä ja farkunsininen resori on JKK:sta. Kaikissa dinopaidoissa mallina on Ottobren Little Lamp (4/2012).

Tarkoitus oli lopettaa paitatehtailu tähän, mutta kaverin kanssa tuli puheeksi, että hän oli ompelemassa omalle pojalleen joustofroteesta lämpimiä paitoja talveksi. Itsellä oli mielessä ommella vielä myöhemmin pikkumiehelle paksumpia collegepaitoja, mutta koska collegekangas on vielä kaupassa, niin päädyin joustofroteepaitoihin. Joustofroteeta kun löytyi kangaslaatikosta.


Testailin näissä joustofroteepaidoissa eri malleja. Vihreä pupupaita on tehty samalla Little lamp -mallilla kuin dinopaidat (koko tosin 98 cm), sininen pupupaita on Ottobren Reindeer Herder (6/2014) ...


... ja tämä autopaita Ottobren Manni (6/2012). Sain samalla viimein aikaiseksi ommella kasaan jo loppukesästä leikkaamani samisteluhupparit perheen kahdelle pienemmälle miehelle.


Näihin huppareihin kankaat ostin Jyväskylän kangaskaupasta; Sailor-digiprintti, turkoosi joustocollege ja turkoosi tähtitrikoo. Malli on molemmissa Ottobren Dinosaur (3/2014). Koot 152 cm ja 98 cm.

Olisikohan siinä viimeiset paidat pikkupojille tällä erää ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti