22.11.2014

Masi Monsterit Oy:stä - Päivää!

Jess, mä maltoin viimeinkin ottautua tälle monsteriprojektille. Tilasin jo kesällä keväänvihreää joustocollegekangasta; olisiko ollut Metsolalta. Silloiseen projektiin väri oli tosin väärä, mutta kankaasta syntyi heti uusi idea. Olen jo pitkään suunnitellut tekeväni paidan, johon tulee piilovetoketjutasku ja tästä kankaasta tuli heti mieleen Masi Monsterit Oy:stä ;-)


Kaavana sovelsin Ottobren Dinosaur-hupparia (3/2014); koko 98 cm. Tasku on tehty ihan kokeilemalla. Sisätasku on punaista trikoota, hampaat valkoista huopaa sekä silmäaplikaatio valkoista joustocollegea, turkoosia trikoota ja mustaa joustofroteeta; välissä aina kaksipuoleista silitettävää tukikangasta. Hupun sisäpuoli on musta-valkoraidallista trikoota ja resorit mustat. Hupussa on myös valkoisesta joustocollegesta tehdyt sarvet.

Vaikka itse sanonkin, niin lopputuloksesta tuli yllättävän hyvä ;-)

8 kommenttia:

 1. Hieno! Oletko laittanut applikointikangasta noiden silmän kankaiden väliin? Tosi siisti reuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silmän eri kankaiden välissä on kaksipuoleista silitettävää tukikangasta.

   Poista
  2. Hienot, täytyy itsekin kokeilla. Nykyään applikointi on kyllä tehty helpoksi näiden tukikankaiden avulla.

   Poista
  3. Juu, en ole itsekään vielä montaa aplikaatiota tehnyt, mutta yllättävän hyvin onnistui. Täytyy siten kehitellä jo seuraavaa :-)

   Poista
 2. Hih, todella hieno idea ja tuosta tulee oikein hyvälle tuulelle. Poika varmasti tykkää :) Toi taskukin on niin mahtavasti toteutettu. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Pikkumies naureskelee hengarissa roukkuvalle paidalle ja haluaisi sen heti päälle. Taidetaan odottaa vielä huomiseen, niin saa päiväkotiin paidan päälle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tulihan tätä melkein puoli vuotta suunniteltuakin, joten oli jo puoliksi tehty ;-)

   Poista