15.12.2014

Joulukalenteri 15: Jouluostoksilla

Joulukalenterin 15. luukku paljastaa mahtavan ostosparatiisin joulu- ja sisustusihmisille. Kävimme viikonloppuna serkkupojan synttäreillä pääkaupunkiseudulla ja poikkesimme menomatkalla vihdoin ja viimein Finnmarin tehtaanmyymälässä Hollolassa - olemme ajaneet siitä varmaan jo tuhat kertaa ohi pysähtymättä. Kuvittelin paikkaa pieneksi kynttiläpuodiksi, mutta paikka olikin hulppea ostosparatiisi. Sisustustavaraa ja joulukoristetta oli joka lähtöön. En viitsinyt ottaa myymälässä kuvia, sillä paikka oli tupaten täynnä asiakkaita; suosittu paikka, enkä yhtään ihmettele miksi.


Itselle tarttui mukaan muutama tonttu: tonttuveljekset (yläkuva) sekä poikakaveri aiemmin lahjaksi saadulle tonttutytölle (alempi kuva). Lisäksi mukaan tarttui tietenkin erilaisia kynttilöitä, mm. kilohinnalla myytyjä pilarikynttilöitä sekä kirkkaassa kupissa olevia isoja ja pieniä tuikkuja.

Suosittelen poikkeamaan ohi ajaessa! Paras reitti perille alkaa Renkomäen Kärkkäisen nurkalta ;-)


4 kommenttia:

 1. Ihania tonttuja ja kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä vaiheessa lähinnä harmittaa, ettei ole tullut pysähdyttyä tuolla jo aiemmin ;-)

   Poista
 2. Eipä ole osunut kohdalle, vaikka siellä päin on kuljettu. Seuraavan kerran pitää etsiä paikka ja poiketa. Hih naisille pitäisi olla omat navigaattorit, missä olisi merkitty kaikki tehtaanmyymälät, ettei vain aja ohi. terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on sellainen paikka, jonka huomaa vasta kun ajaa moottoritiellä 120 km/h ohi ja takaisin tullessa ei enää muista, kun jää tien toiselle puolelle ;-) Nyt merkkasin paikan jo lähtiessä navigaattoriin, että varmasti pysähdytään.

   Poista