3.12.2014

Joulukalenteri 3: Joulukortteja

Joulukalenterin kolmannesta luukusta löytyy itsetehtyjä joulukortteja. Olen jo monena vuotena askarrellut joulukortit itse. Onneksi lähetettyjen korttien määrä on pysynyt vuosittain noin 40 kortissa, joten ihan viikkotolkulla näitä kortteja ei tarvitse väsätä.


Tänä vuonna malliksi valikoitui lahjapino. Teen aina kaikille samanlaiset kortit, niin ei tarvitse kuin muistaa se, millaisia kortteja on aiempina vuosina tehnyt, ei sitä millainen kortti on lähtenyt kenellekin; ettei joka vuosi tule laitettua samanlaista korttia ;-) Näissä korteissa lahjapaketit on leikelty kierrätyskartongeista, kuten hapankorppupaketista, suklaarasiasta, muropaketista, teepaketista, vaatteiden hintalapuista, ... Mitä kaikkea sitä onkaan tullut vuoden aikana laittaneeksi talteen sen takia, että pakkauskartongin väri tai kuvio on ollut kiva. Korttipohjat ja kuoret on Tiimarin loppuunmyynnistä ja nauha marinoitunutta varastoa omista askartelutarvikkeista.

4 kommenttia:

 1. Sievät kortit. Itse olen niin laiska tekemään kortteja, mutta ehkä vielä innostun. Olisi minullakin iso pino Tiimarin korttipohjia, kun vain löytyisi se inspiraatio :) Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Itse olen koonnut tuonne Pinterestiin myös lukuisia joulukorttiideoita, joista tämäkin kortti-idea lopulta valikoitui. Käy katsomassa ideoita, josko joku inspiroisi - ja jos tarvikkeet löytyy helposti ;-)

   Poista
  2. Kiitos Leena, pitääpä käydä katsomassa. Tämän joulun menen kuitenkin niillä ostokorteilla, mutta uskon että ensi vuonna meilläkin mennään noilla omatekemillä. ne on niin ihania ja saamme itsekin tosi paljon itse tehtyjä, mitä arvostan todella paljon. Sinä olet niin taitava ja hallitset monenmoista <3- terv Liisa

   Poista