9.12.2014

Joulukalenteri 9: Kirppislöytö

Joulukalenterin yhdeksännestä luukusta löytyy mahtava kirpparilöytö. Kävin pitkästä aikaa lähikirpparilla ja sieltä löytyi parilla eurolla kaksi jättipussillista nappeja.


Noissa on varmaan noin kaksi kiloa nappeja, joten nyt pitäis kehitellä uusia nappitöitä. Mitäs kaikkea napeista voisikaan tehdä? Onko kellään jakaa hyviä ideoita? Aiemmin tein jo nappitauluja ja kranssin, joten tauluja ei ehkä näistä nyt tehdä - paitsi, jos tekisi jotain pukinkohttiin ...

6 kommenttia:

 1. Kyllä minun pääni lyö aivan tyhjää. En ole napeista tehnyt koskaan mitään. Kyllä sinä vielä keksit jonkun huippu-idean. Terv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan taas googletella ja surffailla Pinterestin uumenissa, niin ehkä sieltä löytyy joku hyvä idea ;-)

   Poista
 2. Hieno löytö!
  Itse olen joskus pujotellut nappeja ja helmiä vuorotellen ohueen rautalankaan ja tehnyt näin kynttilän ympärille koristeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu, tuohan onkin kiva idea. Ostin juuri todella korkeita pilarikynttilöitä, joissa koristeita ennättäisi tovin katselemaankin.

   Poista
 3. Ihania nappeja! Napeista voi tehdä vaikka mitä....koristeeksi vaatteisiin, tilkkutöihin. Niistä voi tehdä koruja...kaulakoruja, korviksia, sormuksia. Todella ihana kirpparilöytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää kerätä ideoita, kun näistä riittää useampaankin työhön ;-)

   Poista