19.12.2014

Joulukalenteri 19: Joulumekko II

Vähiin käy aamut ennen joulua: on jo 19. joulukalenteriluukun aika. Koska tiedossa on tämän päivän jälkeen kahden ja puolen viikon loma, niin pitihän sitä ommella toinenkin joulumekko ;-)


Majapuulla oli aleilta muutama viikko sitten ja onnistuin alekankaiden lisäksi tilaamaan tätä puolukanpunaista Jääkukka-luomutrikoota. En malttanut enää odottaa, vaan piti surauttaa siitä taskullinen Onion 2035-mekko. Hihat meinasi jäädä vähän lyhyiksi naftin kangaspalan takia, joten lisäsin hihansuihin pätkät Jyväskylän kangaskaupasta ostettua ohutta valkoista joustocollegea. Taskunsuut kanttasin valkoisella resorilla. Ei tullut ihan priimaa, kun ei vielä oikein olla sujut tuon uuden kantinkääntäjän kanssa, mutta kelpaa pitoon.

Näyttää muuten tuo mekko tuossa kuvassa lievästi kierolle, mutta kyllä se ihan suora on - osui vain vinoon tuohon hengarille ;-)

Arvontamuistutus!
Merkkipaaluarvonta on vielä reilun viikon auki 31.1. saakka, joten käykäähän osallistumassa. Luvassa on pian neljäskin palkinto, jos vielä muutama kommentti tulee muihin postauksiin. Käykäähän siis lueskelemassa aiempiakin postauksia ja laittakaa kommentteja tulemaan ;-) Niin ja tarvitaan vielä 7 uutta lukijaa, niin tulee viides palkinto ...

4 kommenttia:

 1. Ompa upea vaate. Tykkään tuosta kaulusmallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tähän testasin itse asiassa kankaan niukkuuden vuoksi vähän avarampaa ja matalempaa kaulusta kuin aiemmissa. Näyttäisi tuokin asettuvan hyvin.

   Poista
 2. Voi Leena, olet sinä aivan mahdoton. vaatetta syntyy kuin sieniä sateella. Tämäkin mekko todella nätti :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! sitä kun on liikaa ideoita ja kauniita kankaita, niin on pakko ommella. Vielä on tulossa muutama vaate ennen jouluakin ;-)

   Poista