16.8.2014

Kangasalen satoa ja värisommittelua

Viime aikoina on ollut ihan hyviä alennuksia myös kangaskaupoissa, niinpä olen täydentänyt kangasvarastoja vielä lisää; eihän sitä nyt raaski olla ostamatta alennuksesta kuoseja, joista aiemmin haaveili, mutta ei raaskinut vielä ostaa. Samalla jo vähän sommittelin, millaisia väriyhdistelmiä eri kuoseista tekisi kangaslaatikon vanhojen kankaiden kanssa ;-)


Kangasunelmilta tilasin Kultakutri- ja Ice cream -trikoita. Aivan ihania kuoseja, jotka sopii hyvin yhteen esimerkiksi yksivärisen suklaanruskean tai ruskea-valkoraidallisen kanssa. Kuvassa mukana Eurokankaasta ostettu ruskea joustocollege.


Mikkeliläinen Tirsokas on itselle uusi tuttavuus, mutta sieltä löytyi nämä kivat kuosit: ruskeapohjainen Dinot, Tähdet punaisella, vihreä Noshin Robotti sekä Lampaat punaisella. Toimituskin onnistui moitteitta, joten tilaan heiltä varmasti joskus toistekin.


Dinot-kankaasta voisi tehdä jotain esim. punaisella tai turkoosilla höystettynä. Kuvassa Kärkkäiseltä ostettu punainen resori.


Tähdet punaisella -kuosiin olisi myös monia eri yhdistelyvaihtoehtoja. Kuvassa Kärkkäiseltä ostetut puna-valkoraidallinen ja musta-valkoraidallinen trikoo sekä punainen resori.


Musta-valkoraidallinen kuosi sopisi hyvin yhteen myös vihreän Robotti-kuosin kanssa.


Lampaat-kuosiin puolestaan yhdistyisi hyvin Kangastukun yksivärinen mariininsininen trikoo tai Kestovaippakaupasta ostettu sini-valkoraidallinen resori.

Oih, miten kivoja kuoseja ja väriyhdistelmiä ;-) Onneksi hain kirjastosta lainaan lisää kaavalehtiä ... Niin ja pari pientä kangaspakettia on vielä matkalla Pieneltä hattutehtaalta ja Metsolalta ;-P

Lähti taas vähän lapasesta tämä kankaiden ostelu; tosin ostin kaikkia kuoseja vain metrin kutakin, joten mahtuvat vielä hyvin kangaslaatikkoon... Ja hyvillä alennuksilla kankaiden yhteissumma ei onneksi päätä huimaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti